Kamarád   09.Duben 2008


Kamarádství , co je to kamarádství. Je to strašně relativní pojem a pro každého slovo KAMARÁD znamená něco jiného. Kamarádství si vytváříš, kamarádství prohlubuješ, udržuješ.V dnešní době je to kamarád na každým rohu..si deš s někým někam sednout, ten tam někoho vezme a už máš o „kamaráda“víc.  

Myslím si, že znám hodně lidí, ostatně o tom svědčí můj telefonní seznam.. ale o kom můžu říct, že je kamarád? Obrátit se na něj, když budu potřebovat? .. Myslela jsem si, že to je kde kdo..

V první řadě mě napadne Anička.. to je jasný. Známe se taky 14let..takže ta vždycky bude na prvním místě. Sice se už tak nevídáme a tolik věcí nás nespojuje, ale jsem si jistá, že by mi vždycky pomohla.. a NIKDY ji nezapomenu jak jsem za ní zašla když byla nemocná a mě do toho zrovna volal můj bejvalej, ona ten telefon vzala a pěkně se s ním pohádala a bránila mě. I když to asi neví, často to mám před očima. Další člověk je určitě Lukáš..  ty víkendy co jsme jezdili na chalupu do Mařenic a dělali všechny ty blbosti byly prostě skvělý..Nebojí se vypadnout mimo Prahu a žádný můj výmysl ho nezaskočí. Málokdo je v dnešní době ochotný jet do podmínek, kam sem ho nutila já. To je člověk fakt do nepohody.. Ze střední je to asi Veronika, s kterou mě spojuje Itálie. Až na nějaký mouchy je to fajn holka s kterou jsem byla na Sicílii.
V Intimku jsem se poznala s Luckou. A jsem za to fakt ráda. Je to správná holka., její názory, její akce a tak. Já jí jednou toho rádoby "chlapa" vymlátím z tý její blonďatý hlavy. Je to prostě genetická chyba, nevím jak se sem k nám na svět mohl dostat a nevím proč to s ním Lucka tolikrát zkouší. Jednou to ale zkončí. Dávám tomu rok..  Pak Blanka, naše slovenkamáme svá tajemství která nás v jisté době hodně spojovala... To nejlepší na konec jak se říká.. A to je Dušan. Známe se asi  6let.. A mám ho ráda, kluka ušatého... máme vždycky takový víc intenzivní období a naopak Ale vždycky mi spraví náladu. Má fakt obdivuhodný dar. A vůbec pohled na život. Taky Tomáš, Šárka.. A pak je tady spousta lidí.. známých.. se kterými je to fajn, ale nic čekat nemůžu.. O tom jsem se přesvědčila minulý týden v jisté záležitosti.. Lucka reagovala jak reagovala, zas tak dobře mě nezná, takže to trochu chápu… Dušan mě podržel, jako vždycky. ale někdo jinej.. mi fakt vyrazil dech. ..a to Radka..  Ale jak řekla Lucka, aspoň poznám kdo za to stojí.

napsal/a: Maayaa 20:36 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář