12.Červenec 2007

Skinhead

Rasista??? Tak to není žádný skinhead!!!

Neustále nás média bombardují informacemi, které jsou pro většinu obyvatel pravdou, neboť jak se říká, co je v televizi, to je pravdou. Je velmi snadné vytvořit si pravdu vlastní, takovou jaká se Vám zdá nejlepší. A to se právě týká kultu jakým je skinheads. Pro obyčejného člověka jsou skinheadi trnem v oku, odpadem společnosti, brutální násilníci čekajíci na chvíli, kdy si můžou do někoho slabého kopnout. Není divu, vždyď je to přece vidět v televizi. Možná budete překvapeni, ale není všechno tak jak vám to někdo naservíruje.

 

Svět je plný bláznů s předsudky, lidi mající ztrah tomu čemu nerozumí. Mezi takové lidi klidně můžete zařadit neonacisty. Zkomplexovaní ubožáci, jenž si říkají skinheadi, aniž by doopravdy věděli co to slovo znamená. Oholit hlavu, natáhnout kanady a zmlátit každého, kdo se mu jen troch znelíbí dokáže opravdu každý. Kdyby jen tak dokázali pochopit, že tu nejsou vítáni. Ukradli jméno, styl, a všechno co je skinheadům svaté a stali se našimi nepřáteli. Jak někdo může být rasista a říkat si skinhead??? Vždyď skinheadský kult by niky neexistoval, kdyby se nedaly dohromady dvě pro někoho tak rozdílné kultury jako jsou jamajští přistěhovalci a bílá anglická pracující mládež. Je to paradox neustále v médiích slíchavat, jací že jsou to skinheadi rasisti a násilníci. Opravdový skinhead nebojuje za bílou rasu a nenechává se pohltit absurdní politikou, naopak má anti rasistické smíšlení a ctí původní kořeny skinheads.

 

Je snadné odsoudit někoho podle toho jak se obléká, všude kolem nás jsou lidé, kteří se takto chovají, možná je to i Váš případ. Důležité je si, ale uvědomit, že se pak nechováte o moc lépe než náckové, kteří odsuzují jednotlivce podle barvy pleti. Nenechte se klamat médii a myslete si sami za sebe. Neonacisté si přivlastnili něco co jim nepatří a rádi se chlubí cizím peřím, jsou jen oděvní napodobeninou Skinheads a my se budeme od nich distancovat jak jen to jde. Není v našich silách lidem neustále vysvětlovat, že ej všechno jinak než všude slyší. Nácků je hodně a jejich činy mluví za své a praví skinheadi nejsou pro média zajímaví. Nemůžeme dopustit, aby nás tyhle fámy smetly. Máme svůj životní styl, svoje koncerty, hudbu, zábavu. Nebudeme tolerovat rozpínání neonacistů a ničení našeho kultu, nenecháme po sobě šlapat. Pravděpodobně vás tento text nepřesvědčí, ale doufáme, že ve Vás nechá pochybnosti, že není skinhead jako skinhead.

                                               opsáno z: http://kalic.unas.cz/projekt_skinhead_neni_rasista.jpg

Komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů