05.Únor 2009

Tak jsem zjistil, že sem tady přesně týden nic nenapsal. Tak tento¨týden srhnu to co jsi pamatuju. ( nezajímavé dny budu přeskakovat, protože fakt nemusíte vědět každou kravinu. )

Pátek, jo to jsem měl do valentina nějaké tř stovky ařekl sem si, že půjdu jen na kolu a pojedo prvním nočním busem domu. Ale prd, hrozně sme se opil, už nevim co jsem všechno dělal, ale bavil sem se. Simonka byla doma, protože ta neměla ani korunu, to jí opravdu nezávidim. Byl to skvělý pátek a kolem 12 dopoledne v sbotu jsem jel domů s tím, že večer jdu do valentina znova.

Ale ne, i když jsem měl nějaké ty peníze, tak sem nikam nevyrazil a Simonka taky ne. Takže sme celou noc propsalï a mam pocit, že nam vubec nic neuniklo :-) Přece není špatného na tom si jeden den dát oddych a zůstat doma. Potom nějak nevím co zajímavého se dělo, ale v útery večer sem vyrazil do valentina nějak k večeru jen na pokec, ale samozřejmě to dopadlo zase jinak :-D Byla tam activie, kubik, daneček, týnka, simonka a tak :-) celou noc sem se docela bavil ( mimochodem sem měl pocit, že cestou domů mi asi upadnou nohy, protože sem asi od 1 od rána měl na sobě aktivky boty na podpatku, které jsou mi ještě ke všemu o dvě čísla menší :-D ) Hráli sme flašku, a to bylo taky docela vtipné. No tam byste museli být. a Když sem dorazil domů, tak sem šel spát a zase sem si řikal večer jdu do valentina. a Zase ne! prospal sem celý den i noc, a vstal sem dnes v 5 ráno a od té doby jsem vzhůru a docela se nudim. z tohoto důvodu rpouzdám po netu, stahuji různé kraviny a píšu tento článek. Ještě že mám cigarety jinak bych pošel :D no tak to bude asi všechno, zatim se mějte. Po čase se zase ozvu.

autor: Marthinek..
05.Únor 2009 |

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Simonka 05.02.2009 13:41:20

Njn Chlebíčku..my máme tak napínavý život..pořád Valentino a taky Valentino a Valentino..:D

Anetka 05.02.2009 08:42:32

Noo takhle hezky si užíívááš a moje pětikilo mi nevratííš,,, :(