02.Listopad 2007

Třetí pokračování Mhaaanie na sebe nenechalo dlouho čekat a tentokrát se můžete těšit na opravdovou lahůdku. V OK baru dojde druhou listopadovou sobotu k unikátnímu spojení dvou klubových nocí: Prestižní elektro-house noci VIBE, která se za svoji krátkou historii stala jednou z nejvýznamnějších pravidelných akcí, které můžete v pražském klubu Mecca navštívit a mladé trancové noci MHAAANIA, která si ale již stihla získat sympatie řady nejen pardubických partypeople a pomalu se stává synonymem pro kombinaci skvělé hudby, unikátní atmosféry a výborných lidí bavících se od soumraku do úsvitu.

Headlinerem celé akce je bezesporu rezident VIBE - dj Tripmain, který se za svoji krátkou kariéru vypracoval mezi jednoho z nejvýraznějších djs z nastupující djské generace. Směsice minimalu, housu, elektra, progresive a trance muziky, to je neodolatelný koktejl, který servíroval po boku takových jmen jako Markus Schulz, Carl Cox, Josh Wink či Marco V. Chybět samozřejmě nesmí ani rezident MHAAANIE, dj F1D0. Energickým trancem, kterým se prezentuje, si získal sympatie partypeople již na své první akci a záhy po započetí své djské kariéry dostal nabídku zahrát po boku jedné z největších hvězd české trance scény, dje Michaela C. Tuto dvojici doplní dva talentovaní elektro-housoví djs, pražský Mark Horn a pardubický Martinez the DJ.

Pojedeme od večera až do rána v rytmech té nejlepší elektro, house a trance muziky, která je v současnosti k mání, tak doufáme, že dorazíte a užijete si s náma tuhle nezapomenutelnou akci!;o)

10. 11. 2007
OK bar, Dukelských Hrdinů 2551, Pardubice (http://www.okbar.cz)
Open: 20:30
Start: 21:00
End: ??:??
Vstup: 40,-

Lineup:
21:00 - 22:30 Martinez the DJ
22:30 - 00:30 Mark Horn
00:30 - 02:30 Tripmain
02:30 - end     F1D0

Tripmain
Tripmain svoji kariéru v Evropě nastartoval teprve před dvěma lety a už se o něm mluví jako o jedné z nějvětších hvězd nové generace djs. Od malých barů po celé Praze se vypracoval k účinkování v prestižních klubech jako Mecca, Roxy či Duplex a posléze i za hranice hlavního města. Klíčem jeho úspěch jsou sety, ve kterých se nebojí použít více stylů a spolu s vytříbenou techniku mixování tak připravit clubberům opravdu unikátní zážitek. Již nyní má za sebou hraní v Thajsku, Řecku, na Slovensku, Kypru a rezidentní akci v Polsku, ani to ale není pro tohoto mladého dje konečná. Do této doby vystoupil po boku djs jako jsou Markus Schulz, Marco V, San, Roger Sanchez, Layo & Bushwacka, Da Fresh, Carl Cox a když k tomu připočteme nadcházející vystoupení s Maurem Picottem, Sanderem van Doornem či Tiestem, nelze než konstatovat, že se máme v Pardubicích nač těšit.
www.tripmain.com

F1D0
Ač je F1D0 pro většinu z vás naprosto neznámým jménem, má určitě co nabídnout. Residentní dj Mhaaanie při každém svém vystoupení servíruje ten nejvymazlenější trance, navíc díky tomu, že ke hraní využívá revoluční program Ableton Live 6 v kombinaci se speciálními kontrolery od německé společnosti Faderfox, stává se každé jeho vystoupení unikátním zážitkem. Tvorba mashupů a editů přímo při hraní, přimíchávání zpěvu a samplů tam, kde by vás to v životě nenapadlo…Pokud razíte názor, že dj má hrát pouze z desek či cdček, přijďte a F1D0 vás bezpečně vyvede z omylu.
www.djf1d0.com

Mark Horn
Mark Horn, nové jméno na klubové scéně, započal svoji kariéru v Ostravě, ale po přemístění do Prahy odložil techno desky a začal se věnovat své nové vášni - elektro housu. Jeho výběr skladeb a precizní mixy ho dostaly nejen na lineupy akcí v předních pražských klubech ale i na festival Rock for People, který se konal před pár měsíci. Jméno Mark Horn si zapamatujte, definitivně o něm ještě uslyšíte.
www.myspace.com/mark_horn

Martinez the DJ
Kolikrát jsme již o někom mohli číst, že ten či ten DJ je nadaný a přináší něco "originálního." Opak byl však pravdou. Martinez the DJ však boří všechny tyto mýty. Nechce vyhlašovat do světa, že je nejlepší. Záleží přeci na posluchačích, jak oni sami cítí hudbu. Nechce komercializovat své jméno. CHCE ŠOKOVAT! Nezávislý plavec ve vodách české house music se poprvé představí i pardubickému publiku. Směsice house a electro-house, to je hudba, kterou prezentuje Martinez the DJ.
www.myspace.com/martinezthedj

Vložil: Mhaaania ¤