Nebudu nic nalhávat, fyzický vzhled je důleźitý. Je to to co vás na druhém okamžitě zaujme. Osobně dávám přednost štíhle postavě, ale není to podmínkou. Důlźetijší je jaký člověk je uvnitř.
Jsem věrný, ale také očekávám od svého protějšku to samé. Miluju procházky zejména nočním městem a bylo by pěkné kdyby se jsme měli tuo zálibu společnou. Nesnášim lži. Upřimnost je důleźitá. Nebát se říci co se mi na mém protějši nelíbí.
Byl bych rád kdyby moje partnerka měla, alespoň nějaký vztah k pohybu a trochu ke kultuře. asi by byla studentka VŠ nejvhodnéjší, prtože už snad ví co chce a jentak se nezmění, jak se stává u lidí, kteří ukončí střední školu.
Rád si jentak povídám. Jsem tolerantní. Nemám rád rasizmus. Když je mi ten člověk velice blízký a miluji ho tak se rád mazlím. Dokážu člověka podržet v nouzi, ale táké to očekávám i od partnerky. Jsem nekuřák a nerad vysedávám po hospodách. Rád si zasportuju, ale také se občas jentak povaluju. Zajímám se a mám rád orient(asii). Důležité je aby toto partnerka tolerovala nebo ještě lépe měla stejné zájmy.
Rád bych trávil čas i se zájmy své partnerky. Jsem schopen se přizpůsobit. Rád vařím, ale hrozně mě potěśi když mi partnerka něco připraví. Když osobu miliju tak jsem pro ni schopen udélat cokoli. Moje poslední pŕitelkyné mě hrozně moc ranila a tak bude pro mě těžké někomu důvěřovat.
Ale obávám se zda vůbec někdo takový existuje. napsal/a: MiHao 14:58 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář