A jak pečovat o svou pleŤ?   04.Červenec 2006


Pěnivý čistící gel - Brusinka a heřmánek


Výrobce: Green Mama

Heřmánek je známý svými antiseptickými účinky, je bohatý na esenciální oleje, vitamíny a bioflavonoidy. Jemně a citlivě čistí pleť. Brusinka je přírodní antiseptikum a bohatý zdroj minerálních látek, enzymů a vitamínů. Pomáhá urychlovat buněčnou výměnu. Tento pěnivý gel je vhodný pro všechny typy pleti. Odstraňuje nečistoty, umožňuje vaší pokožce dýchat a zbavuje ji mastného filmu, který se vytváří na pokožce obličeje a krku. Nevysušuje pokožku a zanechá ji čerstvou, čistou a spokojenou.
Obsahuje 100% organické esenciální oleje.

Čistící mléko - Dvouzubec a pampeliška


Výrobce: Green Mama

Pampeliška je jedna z nejrozšířenějších rostlin na světě. Obsahuje mnoho minerálních látek (draslík, vápník), vitaminy C, F, vitamíny B-komplexu a obrovské množství vitamínu A. Tím, jak se vzájemně doplňují, urychlují odstraňování mrtvých buněk, činí pleť hladkou a pružnou, podporují regeneraci pokožky a zabraňují její dehydrataci. Prospěje obzvláště suché pleti, dokonale odstraní make-up a nečistoty takže vaše pleť může volně dýchat. Toto mléko výborně čistí, zjemňuje, vyživuje a osvěžuje pleť. Neparfémováno.
Aromaenergie: Obsahuje 100% organické esenciální oleje.

Tonikum na mastnou pleť - Brusinka a vlaštovičník


Výrobce: Green Mama

Vlaštovičník obsahuje enzymy, příznivě působí proti ekzémům, akné a podrážděné pokožce a napomáhá při její regeneraci. Brusinka je přírodní koncentrát, který kromě biologicky aktivních složek obsahuje též ovocné kyseliny (AHA), vitaminy a minerály (Ca, K, Na, Mg, P). Tonizuje pleť a stimuluje lokální imunitu. Toto tonikum neobsahuje alkohol. Čistí, zjemňuje a vyživuje pokožku a normalizuje tukovou výměnu. Podporuje odolnost pokožky, potlačuje pocity táhnutí pleti. Má uklidňující účinek.
Obsahuje 100% organické esenciální oleje.

Tonikum na suchou a normální pleť - Dvouzubec a lesní jahoda


Výrobce: Green Mama

Již od pradávna se dvouzubec používal při léčbě kožních onemocnění a byl základem mnoha tibetských léků. Moderní věda potvrdila příznivé adstringentní, zjemňující a čistící účinky této byliny. Lesní jahoda je bohatá na vitamín C, A, B1, B2, K, organické sloučeniny (triterpenoidy), pektin, bílkoviny, železo, vápník, fosfor, draslík a jód. Obsahuje velmi vysoké procento taninu. Má adstringentní a chladivé účinky. Toto tonikum neobsahuje alkohol. Změkčuje pleť, hydratuje a obnovuje správné PH pleti. Zlepšuje krevní oběh a regeneruje pleť. Zvyšuje odolnost pokožky, potlačuje pocity táhnutí pleti, obnovuje pružnost a zanechá pleť čersvou, čistou a spokojenou.
Obsahuje 100% organické esenciální oleje.

Odličující mléko pro citlivou pleť - Heřmánek a kosatec


Výrobce: Green Mama

Tento jemný odličující přípravek z řady „Formule Provence“ má jemnou krémovou konzistenci mléka. Obohacený o zjemňující látky je obzvláště vhodný pro suchou a citlivou pleť. Jeho čistící složky, které jsou 100% rostlinného původu, respektují přirozenou rovnováhu pleti. Extrakt z heřmánku uleví citlivé pleti a extrakt z kořenů kosatce ochraňuje pokožku před dehydratací. Toto mléko jemně odstraňuje všechny stopy make-upu a nečistot z ovzduší a zanechá pokožku volně dýchající, vláčnou a zářící. Vaše pleť bude svěží, čistá a spokojená.
Obsahuje 100% organické esenciální oleje. Neobsahuje žádné konzervační látky.

Čistící olej pro suchou a citlivou pleť - Máta a švestkový olej


Výrobce: Green Mama

Čistící olej je ideální pro odstranění nečistot ze suché a citlivé pleti. Díky obsahu přírodních esenciálních olejů jemně čistí, aniž by pleť vysušoval. Díky lehké pěně, ve kterou se změní po kontaktu s vodou, jsou nečistoty odstraněny z pokožky. Osvěžující efekt máty je zkombinovaný s jemností švestkového oleje, který zanechá pokožku vláčnou a na dotek sametově hebkou.
Obsahuje 100% organické esenciální oleje. Neobsahuje žádné konzervační látky.
Jemné tonikum - Růže a pšeničný protein


Výrobce: Green Mama

Toto jemné bezalkoholové tonikum z řady "Formule Provence" zanechá vaši pleť čerstvou a oživenou. Používejte je ráno pro jemné probuzení vaší pleti. Aplikujte je večer, neboť podpoří odstranění zbytků make-upu. Můžete je použít kdykoli během dne pro osvěžení vaší pleti a nebo jako počátek další cílené péče. Již při prvním kontaktu uzavře póry a posílí pleť díky působení pšeničných proteinů. Voda z růžových květů je považována za skutečný elixír krásy: tonizuje, osvěžuje, hydratuje a zklidňuje pleť.
Pro své změkčující účinky je toto tonikum vhodné pro suchou a citlivou pleť. Díky účinkům čistícím a adstringentním je přizpůsobeno i k péči o pleť mastnou.
Obsahuje 100% organické esenciální oleje. Neobsahuje žádné konzervační látky.

Čistící pěna na problematickou pleť


Výrobce: Green Mama

Používá se pro pravidelné čištění pleti. Základem je kyselina azelainová, která účinně bojuje s bakteriemi, jež jsou zodpovědné za vznik pupínků, čistící účinek je podpořen obsahem pampelišky a heřmánku. Má antiseptické a baktericidní účinky a snižuje produkci kožního mazu, ale zároveň brání pleť před vysušením. Po zbavení nečistot bude vaše pleť připravená na aplikaci další cílené péče.
Obsahuje 100% organické esenciální oleje. Obsahuje olej z čajovníku.

Tonikum na problematickou pleť


Výrobce: Green Mama

Tato pleťová voda čistí , osvěžuje a zvlhčuje pokožku. Obsahuje beta-glukan, který stimuluje a povzbuzuje místní imunitu. V kombinaci s levandulí minimalizuje zánětlivost a výskyt bakterií na pokožce. Tymián a jalovec pleť harmonizují a podpoří odvodnění podkožních vrstev. Vaše pleť bude svěží, čistá a chráněná proti vnějším vlivům.
Obsahuje 100% organické esenciální oleje. Obsahuje olej z čajovníku.


A tento doporučuji
Pěnivý pleťový gel - borůvka, hroznové víno


Výrobce: Freeman

Jemná pěna obohacená extrakty z borůvky a bílých hroznů čistí zanesené póry, odstraňuje make-up a přebytečný maz. Podporuje svěží vzhled a dodává vitalitu unavené pleti.

napsal/a: Mia.cicina 14:24 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář