Chcete i vy krásné dlouhé vlasy? Cesta k dlouhým vlasům je dnes snadnější než dřív. Stačí 3-5hodin strávených v našem salonku.

    

Vlasy prodlužujeme metodou micro rings. Oproti prodlužováí keratinem má tato metoda jisté výhody. Při prodlužování vlasů pomocí keratinu se mohou časem vydrolovat kousky keratinu, které pak vypadají jako lupy a váš účes ztrácí na kráse.

  

  Prodlužujee od délky 45cm až do délky 65cm. Nabízíme širokou škálu odstínů vlasů. K dosažení úplné dokonalosti účesu je nutné vlasy po prodloužení prostříhat tak, aby nebyl vidět přechod.

  

  Samotný postup prodlužování je velice snadný, vaše vlasy jsou prodlužovány od určité výšky, aby se spoje daly zakrýt vrchním dílem vlasů. Na tenké pramínky vlasů je umístěn kroužek, který svírá přidávané vlasy.

  

 Účes a celá procedura prodlužování není bolestivá. Je však nutné o účes pečovat a chodit každé dva až tři měsíce na posunování kroužků. Je to kvůli odrostům, které nepůsobí pěkně.

  

  Pokud vás prodlužování vlasů zaujalo a přemýšlíte o této změně, tak neváhejte a pro další informace VOLEJTE na tel.č. 774 883 883, nebo PIŠTE na email   misa@rasta-copanky.cz

  

  CENY  za prodlužování vlasů se pohybují od 4000Kč-7000Kč , v ceně je i veškerý materiál. Prodlužujeme z asijských, evropských a východoevropských vlasů. Tyto druhy se cenově liší. Cena se také mění dle délky použitých vlasů a podle počtu pramínků. Základní počet je 140pramínků.

 

NABÍZÍM BRZKÉ TERMÍNY ZHOTOVENÍ ÚČESŮ

napsal/a: MichaelaNabizi 17:27 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář