-Ne jen o nehty je třeba dbát, ale i o ruce samotné. V zimě je pokožka na rukou jedním z nejnamáhavějších míst, protože ne vždy nosíme rukavice, a mráz kůži vysiluje a vysušuje. My vám rádi nabídneme přípravky, které vaše ruce ochrání, a zároveň u nás máte možnost jemného peelingu, masáže rukou, manikúry a parafínových zábalů. Všechny tyto služby vám pomůžou omladit pokožku o několik let, a dopřát jí zaslouženou péči.

  -Nestačí jen jedenkrát za měsíc nevštívit nehtové studio, ale nehty udržovat i doma. Neměly by jste zapomenout na základní manikúrní výbavu, která obsahuje pilník, odstraňovač kůžičky, zatlačovací (např. pomerančovou) tyčinku na kůžičku (neměla by se stříhat, nebo jen velmi šetrně), výživy nehtů, výživa na okolní kůžičku, bez acetonový odlakovač, kvalitní lak na nehty.

    

Při použití tmavších či červených laků bychom měly používat podkladový lak, který nás ochrání před pigmentací. Při již vzniklých pigmentových skvrnách před dalším nalakováním nehet očistíme šetrnou houbičkou, která nám zároveň pomůže zarovnat povrch nehtového lůžka. Při častém lakování je užitečné běžné laky střídat s regeneračními.
Nehtové lůžko pak není tolik zatěžováno. Při jakékoli změně barvy nehtového lůžka neodkladně vyhledejte odborníka, nezapomeňte že se může jednat např. o plísňe, při kterých je léčba zdlouhavá a někdy i bolestivá.

napsal/a: MichaelaNabizi 15:58 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář