až se stydím po tak dlouhé době hlásit ke svému blogovému dětátku..jsem to ale macecha!

Nuže, dalo by se říci, že za tu dobu, co jsme tu nebyla, jsem dozrála, vyrostla, vyspěla a bůhvícoještě...fajn, je to kec, ale řekněte mi-jak může člověk, kterýmu táhne na dvacet (panebožepanebože zastavte to!!!), prohlašovat, že je ještě nezodpovědný děcko? D: ano,ano, "JSEM ZODPOVĚDNÁ MLADÁ DÁMA"..."JSEM ZODPOVĚDNÁ MLADÁ DÁMA"..."UŽ SI TO ZAPAMATUJU.." zní to blbě...vlastně ani nevim, co to blábolím a proč jsem s tím blábolem začala..-jo, omluva za dlouhou absenci, chápu!

Prázdniny dá se říci v polovině, moje ego přežívá vedro a do ničeho se mu nechce...ohoho, ta lenost se mě drží jako to mizerný klíště, kterých jsem ve Zlíně a Tavíkovicích měla mraky. Ani větrák se mi nechce zapnout...mám hlad, ale jsem líná jíst...Honzíkovi jsem zanešvařila krosnu a čeká mě čištění..-hádejte co!-nechce se mi!
Před chvilkou jsme přijeli z vody, bordel po vybalování, máti nemocná (postupně to od nás chytila-řetězová nemoc,zdá se) no a on si kdosi zvoní na kontrolu topení...člověk si v parnu chodí po bytě jen tak v nejnutnější róbě a oni na nás takhle...snad toho pána už nikdy neuvidím  :D

zatim, Báj!

O autorovi

  • Jméno Milka...
  • Bydliště Brno-město
  • *money money*
Můj profil