17.Leden 2009,16:45
Znáte ten film Ne  Podívejte se, změní Vám to život --- http://thesecret.tv/index.html


I u mě je vše v pohodě a přesně tak jak chci já V práci se mi daří, nastane přesun do jiného teamu, takže se těším na nové zkušenosti a kolegy Osobní život Amazing Mám úžasnou rodinu, velice dobré přátele, každej den se stane alespoň jeden malý zázrak a za to všechno jsem vděčná. Je důležité si všechny dobré věci v životě pořádně uvědomovat a těšit se z nich.

V březnu mě čeká trip do Londýna, neskutečně se těším a dokonce mám už i imaginárně sbaleno. Letos to opravdu vypadá na velice vydařený a hlavně cestovatelský rok. Od půli června je tu možnost odjet pracovat a slunit se na dva měsíce do Řecka. No a na takovou možnost se "ne" vážně neříká. Takže zjistit veškeré podrobnosti, možnosti a povinnosti s cestou spojené a můžu si nachystat kufr i tam :)

Včerejší Elektra na Flédě, s třema úžasnýma ženskýma ( dámská jízda je jednou za čas taky nevyhnutelná a potřebná relaxace ) byla taky taková příjemná událost v mém životě. Hudba na obou stageích mi ale způsobovala nemalý problém, jak těžké bylo rozhodnout se, kde se rozvlní mě tělo na fakt exkluzivní rytmy. 

Dnes jsem pekla a chystala masíčko na zítřejší návštěvu rodičů, jsem totiž hodná dcera a poslední dobou mám potřebu dělat lidem kolem sebe radost Takže jo, zítřejší obědový čas bude určitě velice příjemně strávený. Stejně jako tento nadcházející večer. Jsem na roztrhání......jeden večer dvě pozvání...... dvě private party. . . Škoda, že se nemůžu rozdělit na dvě části a být jak na home akci mých dvou kamarádů a na kolaudaci útulnýho Ilončinýho bytečku. Nicméně rozhodla jsem se jít s ostatními k Ilonce. Takže dopeču, dovařím, dosmažím a jde se na skleničku


Takže miláčci, užívejte si každou chvíli ve vašem životě a i vynášení odpadků se může stát příjemným zážitkem, když víte jak na to, můžete vše To je to tajemství.....
 
kategorie: My life...
vložil: MoONiQuEe
Permalink ¤


1 Komentáře: