14.Listopad 2008,22:08
V práci jsem se konečně dostala k novému projektu, který je mnohem zajímavější než ten předchozí. Avšak, z celého týmu jsme na to jen tři a co je horší, s kolegyní, se kterou musím velice úzce spolupracovat nemáme vztahy zrovna dvakrát růžové. Líná huba, holé neštěstí a to bych nebyla já abych si to s ní narovinu nevyříkala, takže naštěstí, napětí mezi námi se uvolnilo a musím nás pochválit, obě se snažíme a naše pracovní vztahy se začínají ubírat přijatelnějším směrem.

Nicméně, tohle se nedá tvrdit o mém osobním životě. "Jednou si dole, jednou nahoře" .... těším se na den, kdy se konečně odrazím ode dna a budu moct prohlásit, že jsem spokojená a konečně šťastná. Samozřejmě, díky přátelům, snům, které mě neopouštějí a mému muži, si v kalendáři odškrtávám i ty světlejší dny.....

Ped chvílí jsem se konečně dobalila a zítra vyrážím vstříc novému dobrodružství do Beskyd.
   

Horský vzduch a změna prostředí mi jistě prospěje. Vzhledem k pondělnímu svátku to budou úžasné tři dny ve společnosti Míše, jeho kamaráda a jeho přítelkyně.


Robie s Pipim se nám definitivně odstěhovali do Prahy. Pepík tam získal velice lukrativní práci a Robie se za ním logicky odstěhoval. Snad se jim bude dařit a naše prozatím velice blízké vztahy se nijak citelně neochladí ...... Ať se Vám daří kluci moji.



Mějte krásnej víkend a zas někdy....See ya
 
kategorie: My life...
vložil: MoONiQuEe
Permalink ¤


0 Komentáře: