MrNoOne - Last Time

05.Únor 2008

Poprvé Last Time

Úpřímnou soustrast!

Vážení, to oslovení na začátek vůbec není známka žádné zvrhlosti, nebo jakého si revoltování. Je to jen radostné zavísknutí nad tím, že jste. Protože jste na to nejmíň stejně špatně jako já.

Uvedu to na pravou míru, neměla to být urážka, jen konstatování. Osobně považuji drtivou většinu blogů za bahno literatury, i žurnalistiky. Instatní fejetony pro všechny a zároveň reklamku. Proto se po blogách potulují lidi kteří nemají vkus, trpí něčím hrozným a nebo matí tolik času, že se pokoušejí unudit k smrti.

Při psaní odstavců nahoře sem se upsal a místo "blog" napsal "blob".

Taky si myslíte že Český národ degeneroval na bandu vzpupných všeználků, kteří neumí přijímat nic vstřícně, nebo alespoň bez předsudků? Jsme takoví a Největší Všeználek ať vládne z Hradu...!

May the Force be with You      

Autor MrNoOne v 22:27

2 Komentáře:

Tak Ti pěkně děkuji. To je dnešní první pozitivní zpráva. Že to není čistá deprese a že mám pravdu. O to je to ale smutnější, ne?

07.02.2008 18:01:56

aneb jak to rict na ferovku, musim rict ze ja projizdim cizi blogy dneska snad poprvy v zivote protoze mam prazdniny a celkem se nudim, a musim rict ze tenhle narod jde tezce do kytek a zes to docela vystih, takze to neni deprese.. to je jen typickej stav tyhle planety!!

06.02.2008 10:06:11

Přidej komentář

<< Home