Honda Civic | Honda

Ano jak už titulek naznačuje, tento článek je o autě a ne o ledajakém. Je to článek o mém autě. Mnoho lidí nechápe jak 16 letej kluk může mít auto. JEDNODUŠE :D. ( už ji mám od 15ti )

Ale teď k Hondě. Chtěl bych vám tu napsat nějaky můj zážitek, a vybral jsem první jízdu.

Bylo to někdy v Srpnu... přesně nevím kolikátého, ale vím že svítilo sluníčko. Přijeli jsme ke garáži v jedné nejmenované vesnici. Honda už stála venku nachystaná. Při pohledu na ní jsem měl husí kůži. Po usednutí jsem zasanul klíč do spínací skříně, otočil klíčkem a nastartoval. Jak se mezi námi říká ,, NA DRC ,, . Zařadil jsem za 1 a pomalu se rozjížděl. Jak jsem vyjel od garáže na dlouhou rovnou cestu, neodolal sem a sešlápnul plyn. Kola se začala protáčet. SPOJKA ---- a za 2. Kola opět pískla. Při pohledu na tachometr se mi protočili panenky. Před zařazením 3 jsem měl na tachometru 100 km/h. Dál jsem už nezrychloval jelikož mi to nedovolila vozovka....  všude samá díra. Litál jsem mezi nimi jako kulicka v pinballu. tak jsem se otočil a poklidně dojel opět ke garáži. Po vysednutí se mi třepali ruce až neuvěřitelně ale vědel sem že chci víc. Tak jsem opět nastoupil a vyjel. Na konci této cesty jsem se otočil a zastavil. Hrál jsem si plynem a až byl motor docela vytočený, pustil jsem spojku. Opět se kola začala protáčet a to až neuvěřitelně. SPOJKA ---- a za dva. SPOJKA ---- a za tři. Tachometr mi ukazoval neco kolem 140km/h, Spojka ---- a za čtyři. Pak jsem už brzdil. Opět to zapříčinily díry na vozovce a tak jsem poklidně dojel ke garáži a auto odstavil. Možná se vám toto zdá jako nějaká hloupost ale pro mě to byl velice důležitý den.

HONDA CIVIC 1.5i 16V

Mam posledni model Hondy Civic 5G ve stribrny metalize a vim presne o cem mluvis... trojka do 150ti, staci ten pocit.........

Miluju to auto :)

Přidej komentář

O autorovi

  • Jméno MusicInstructors
  • Bydliště Přerov
  • ...napiste
Můj profil

Kategorie

Archiv