Rozumný člověk usiluje o život bez bolesti , ne o život příjemný...Aristoteles
24.Září 2008
Audi R8 ....Hmmm.,..., neurazila bych se ...

Audi R8

Poprvé v historii nabídne Audi Sport závodní sportovní automobil speciálně vyvinutý pro zákazníky, kterými jsou v tomto případě soukromé týmy. Pětisetkoňová verze R8 GT3 bude k dispozici od podzimu 2009. Logistické a výrobní prostory nového zákaznického programu budou vytvořeny v následujících měsících v Ingolstadtu, Neckarsulmu a Györu.

Závodní Audi R8 odpovídá kategorii GT3. Protože předpisy zakazují vozům této kategorie pohon všech kol, bude Audi R8 pro tyto účely vybaveno pohonem zadních kol, typickým pro vozy GT.

Výkon motoru bude přenášen na kola nově vyvinutou šestistupňovou sekvenční převodovkou. Podvozek používá téměř výhradně komponenty sériových vozů. Modifikovaná příď a rozměrné zadní křídlo generují na trati dostatečnou přítlačnou sílu.

Audi R8:. Audi R8 v závodní verzi se na tratě dostane v roce 2009.

Audi R8, které má v rámci Audi Sport kódové označení "R16", bylo uvedeno na závodní tratě továrním jezdcem Frankem Bielou. Nasazení do prvních testovacích závodů se plánuje na sezónu 2009. První dodávky zákazníkům pak na podzim stejného roku

Njn....nádherný autíčko , ae ona ani ta klasická werse R8mi není wadná naopak....FJŮŮŮ...Prostě donalosTH .....

autor Naominka | 14:09 | komentáře (0)
O autorovi
Autor blogu
Autor: Naominka
Region: Praha-východ
O mně: nEfIm Co oSoBě nApsAt, MiLUjU ScReAmO , KáMoShE , .,.,JdEm SeLkEm TrDlO (sEm nA To HrDá...XDXDXD) kdO ZnÁ Wí KDo Ne....nO TaQ nApÍsHe eTI cHcE ...na kÁmOsHe nEdÁm dOpUsTiT , RáDa Se bAwIm Ae pLeJ sEm FlEgMoUsH ...XDXDXD WÝmAz
Můj profil
Poslední návštěvy
Markw (2x)
Kaulitzka19 (4x)
alesdrd (1x)
bblondexx (2x)
rodr (1x)
jan.gogin (1x)
popelak24 (1x)
MartinE212 (1x)
Vytvořili
Šablona a grafika od
IN ARIA...

obrázky od
Mario Buffardo

distribuce:
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE