Nitram1234

11.Březen 2007

10

Tak a jsem tu zas!
Fantomas

To jsem si těď vymyslel, tak ať si někdo nenárokuje autorská práva... I když já si je budu žádat - takže je to ORIGINÁL!!
No, jsem mnohem šťastnější, když je všechno víceméně v pořádku, ale některéjizvy se nemusí zahojit (mluvím v metaforách, aby to někoho sestru zmátlo).
Kdž už jsem tady, tak bych mohl povědět, co se stalo včera.
Bylo to fiasko!! Kamarád mě vytáhl ven, ať si neusedím zadek. Přislíbil nějaké kočeny, ale i tak mě musel přemlouvat. Nakonec jsem tedy šel.
Jenže! Všichni účast - až na mě, odmítli, a tak jsme zůstali sami, jako dva debilové a buzny zároveň. No nic, bowling se ve dvou nedá hrát, jdeme na billiard - třeba po cestě někoho najdem. Našli jsme hovno, obrazně řečeno (ale kdybychom dávali pozor, možná že i reálně bychom ho našli).
Billiard neměli, ale měli šipky - tož že zahrajem šipky. Další prd do českých luhů a hájů. Viděli jste takový debilní systém šipek s mnoha tlačítky? Já třeba ne, tak jsme to po čtvrthodině marné snahy zabalili a vypadli. No nebyla smůla, že zrovna, jak jsme vyšli ze dveří, to vypadalo, že se tam něco začne dít? Tak jsme si řekli, dnes už dost trapasům, kakáme na to (jako další metaforka:)))
Naštěstí jsem potkal v tramvajce kamošku, pro kterou přijela matinka a svezla mě domů:) alespoň že tak... ještě bych mrnzul hodiny na nástupišti tramvajky.
Tak zase někdy, ty můd deníku - občasníku.
Autor Nitram1234 v 21:42

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Home