Nitram1234

16.Květen 2007

12

1..2...3... (Už to jede?!! Dobrá.)
Milý deníčku,
rád bychpoznamenal, že se nic neděje. Možná jenm to, že stále nemám čas. Alepřece jenom se něco stalo - bylo MČR. A tam jsem shořel jak papír -vůbes se mi nedařilo (ale ani trochu:((()... Trenér říkal, že se tostáne raz za čas každému, ale muselo to být sa*ra na tak důležitýturnaj? Kdo za to může? Koho můžu potrestat? Sebe? V žádném případě...
Těšímě možná jenom to, že nemusím být až zase tak na odpis. Kdybych totižna odpis byl, tak si nikdo se mnou neprohodí ani icq zprávu. (Nebo jeto naopak? Že si právě se mnou lidi píšou, protože vidí, jak jsemubohý? Či mě litují? Já ale nechci soucit... (jenom trochu:)) )
Jakjsem se dozvěděl, tak Bůh nemůže být špatný. Takže je jenom dobro. Alekdyž je Bůh dokonalý, tak mu nesmí nic chybět, že? Takže Bůh nemůže býtdokonalý, když není špatný. (Věřící mě snad neukamenují, když tu majíjasný důkaz, že... au! - to bylo... AUVAJS! nechte toho!!!, to nenístranda, já tady mám... au... projev...) A kde je vlastně nebe? A kdyžBůh byl na počátku ( "Na počátku bylo slovo. A to slovo byl Bůh..." 1, 1-? Gen) tak nemohlo být nic jiného, že. Takže Bůh musel stvořit i ďábla. A proč kurnik tvořil zlo? Aby vyniklo jeho dobro? Trochu egoista, nemyslíte?
No, stačilo úvah... Alr jestli je někdo bude chtít rozebírat, jsem tu pro vás;)))
Tak to je všechno přátelé... Tjádidádidá... to je konec!!
Nitram1234
Autor Nitram1234 v 16:15

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Home