Nitram1234

14.Srpen 2007

13

Milý deníčku,
píši Ti dnes, 14. srpna, abych ti pověděl, že je všechn docela v pr***... Již dlouho jsem ti nenapsal, a tak chci shrnout dojmy a pojmy uplynulých měsíců.
Tedy,
po MČR bylo vysvědšení, které nebylo nejhorší, ale ani nejlepší za mou dosavadní celoživotní školní kariéru... (a pozor - jak jsme se učili v jazyce českém, je právě toto - spoustukrát rozvitý předmět - obrovská chyba v psaném projevu, kterou ale neopravím, aby bylo vidět, jak jsem se snažil:))
No ještě předtím jsme ale byli s Jenem a  Petrem v Bašce, kde jsem potkal několik nových lidí (a některé jsme už znal, ale nevěděl jsem, že tam budou - to jsem taky nevěděl, že jsou spolužáci od sestřenice známé :-D ). No, byla sranda.... taky několik pěkných větiček, které snad neupadnou v zapomnění (hlavně - "nebudem to hrotit"). Ty jo, teď mě mi probleskl hlavou perfektní nápad - a to na maturitní trika... Něco jako... Nebudeme to hrotit, ne? (poznal jsem tam jednu z mála...:))
Pak jsem na začátku prázdnin měl brigádu jako IAAF dobrovolník, ale v podstatě jsem se při práci nudil:)))... Takže až se budu rozodovat co dál dělat, nuda to nebude... Na druhou stranu se nechci taky nějak předřít, takže tak akorát by to mohla být ta správná volba...
Hned po ní jsem jel na Eurocamp do Německého Edersee...  Povím vám, že byla sranda, ale už ne taková jako minulé léta... Čas tam mi uběhl jako voda, takže jsem to tam měl rád - vždy, když žijete něco pěkného, tak čas letí rychleji než by měl...:((
I když jsem psal, že budu konat akci na přelomu prádnin na chatě, tak se na mě spousta lidí vybodla, takže nás tam bylo jenom 5... Ale i tak jsme si to tam užili. Chtěl bych zorganizovat ještě jednu podobnou akci na konci prázdnin, ale nevím, jestli se na to nevys***, protože už alespoň 4 lidi, se kterýma jsem počítal, se omluvili, že tam nemůžou.... Tak nevím, jestli mám vůbec ještě někdy mít chuť něco plánovat...
Teď zrovna jsem asi nemocný, a tak nevím, zda-li pojedu na soustřdění, na které se mi (abych pravdu řekl) moc nechce... Ale zase je lepší být zdráv a jet na soustředění, než být nemocný a nejet tam, no ni?
Když si to tak uvědmuju, tak moje článečky trošinku ubírají na vtipu, humoru, komičnu a jedno s druhým... Když si přečtu článečky ze začátku své "novinářské kariéry", tak musím přiznat, že ty články byly sice dost trapné, ale na druhou stranu se mi tam povedlo vtěsnat něakolik pěkných vtípků:))).
No nic, sebechvála páchne jak starý cap, tak toho nechám a loučím se do nevímkdy.
Nitram1234 allias Martin (duchaplné, není-liž pravda:-D )
Autor Nitram1234 v 20:13

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Home