Nitram1234

12.Únor 2007

7

Liebes Tagesbuch
Ich denke, dass ich etwas hier bei Deutsch schreiben kann. Aber bin ich zu faul!
Tak... trochu jsem si pohrál s němčinou, ale netvrdím, že je to dobře...
No, proběhly prázdniny... jako... Byl jsem v Jeseníku v lázních na procedurach s moji milovanou maminkou... No, kdyby to bylo s Někým jiným a na delší dobu:)))
V sobotu to byl nááářez... Jsem vstával už ve 3 hodiny... Ale byla ještě hluboká tma (jetě, ne už!!! - aby z toho nebyly mrzutosti), a jeli jsme s rodiči do Rakouska. Já kvůli šermu, rodiče kvůli mě. 3ermoval, občas jsm měl KLIKU - takhle velikou. No nedopadl jsem po skupinách slavně - 123. (btw. do dalších bojů postupovalo 124 šermířů:))) Tak jsem šel s nějakým 6. nasazeným... Jsem si říkal: "No nevadí - když je tak vysoko, nebude moc velká ostuda, když prohraju." Ale já vyhrááááál!!!! A on chudák Ukrajinec měl nakrajíčku... Mě ale na té Ukrajině nemůžou mít rádi!!! Pak jsem šel jenom s nějakým Maďarem, který byl naprosto šťasten, že nemusí tvrdě bojovat s Ukrajincem, ale se mnou.. No, nedal jsem mu svou kůži lacino - 15:12, to skončilo v jeho prospěch... Nevadí - i on je celkem dobrý (nějaké 5. místo na ME...)
To jsem skončil svůj výklad kidů, co se stalo...
Ale četl jsem si svoje poznámky uplynuých dní (jako deník) - a větší chlámy jsem dloooouho neměl. Také pitomosti, co tu píšu svět nezažil!!! fakt tam píšu blbosti, takže až tohle budete číst, dáte mi jistě všichni za pravdu, doufám, že i ty Můj Deníčku!!!
Pa, dein Martin
Autor Nitram1234 v 21:06

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Home