Nitram1234

14.Duben 2007

Es ist Schluss (11)

Myslím, že název je výstižný...
Všechno zlé je pro něco dobré, ale tady myslím, že zápory mírně převažují:((.
I když jsem dne 5.4.2007 překročil svůj stín (jenom jako:)), tak i přesto jsem dopadl zpátky na zem. A že to bylo teda tvrdé přistání - nějak se mi zkrátka nestihl vysunout podvozek, či vynechal motor, nevím. Zkrátka jsem to, co jsem byl před tím. Tedy Nikdo bez určité identity, a Ten, co ho ztrhává ten hnusný proud všedních okoností.
Když jsem tak přemýšlel na co je vlastně to chození s někým dobré (v mém případě tedy s holkou), přišel jsem na jednu myšlenku. Tedy na to, že se vezmou a/nebo budou někdy plodit děti, aby se jejich geny zachovaly (tedy smysl života - tak to nějak chápu). Ale myslím si taky, že jsem ještě mladý na to, abych měl děti, no ne? Sebe si teda jako otce nedokážu představit... Tak na co s někým chodit, že?
To je teda ale dobilní úvaha... Jak jsem si to zpětně přečetl, nevím, proč to vlastně uveřejňovat... Máte tedy možnost. Ještě nevím, zda to někdy nesmažu popř. jenom nedám, aby jste si to nemohli přečist:))
Jo, ještě bych málem zapomněl - měli jsme výlet:)))... To bylo psycho (sice jsem ani jednou nebyl s kamarády v hospě, ale nemyslím, že by mi to nějak uškodilo). Pěkně jsem si popovídal s několika lidma. O kterých nebudu mluvit, oni možná vědí (možná si to pro tu chemickou reakci v jejich těle nepamatují:)). Zase jsem získal několik informací o názoru na některé lidi těch lidí (obě skupiny ze třídy:)). No a nevím, jestli to On myslí vážně (ten co v jednom kuse hrál pišqorky, poslouchal mp3, bavil se s, počítal kolik kdo za svůj projev řekne "jako") s Ní. Kdoví. Nebudu ale jmenovat, protože je nechci - ani jednoho, pošpinit... Ale kdyby to myslel vážně, tak by (jak poznamenal Vašek - tady myslím jmenování nevadí:)) měl "kout železo, dokud je žhavé".
Ještě bych se měl Terce omluvit za tu smsku co jsem jí napsal (byl jsem ve stavu nepřítomné myslí, ale myšlenky byly jasné a zprávné a rád bych slyšel odpovědi na otázky, které jsem v té zprávě položil)...
To je snad vše:))
Tak se měljte hezky a Pís for evrybady, mejk lav not var endsouon:)... (angličtináři, neděste se:)))
Autor Nitram1234 v 18:10

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Home