Nikdy se sni nebudeš nudit.. | Moji přátelé

            Až si tohle ta osůbka přečte, určitě hned bude vědět že se jedná o ni :)... Malá, hubená s malýma nohama, polodlouhý vlasy a nosí jen značkový hadry .. ( svině jedna .. ) Známe se spolu asiii taaak, no hodně dlouho, a hrozně moc kravin jsme toho nadělali..Sice je trošičku mladší než já, ale říká se přece, na věku nezáleží..když ji miluješ není co řešit.. A už se zase těším až přijedu do Brna, a podniknem vodku s Colou a Ferneta..a Ledový broskový čajíček, ze kterého musím chodit furt čůrat...

Tak konec o níí, a tak teď trochu o mě ne?? nene.. nic já letím, jdu si dát na xicht trochu obličeje, ať můžu vyrazit do hlubin Nizozemského maloměsta..

no není užásná ?

 

 

kočička moja, to jsem rada ze ti udelal radost !! muck muck

Za tohle ti strašně děkuju.Neuvěřitelně moc mi to udělalo radost.Ten článek je lepší jak milion dárku.Jsem ráda za to, že tě mám:* Už se těším až se vrátíš:) ještě jednou děkuju!!!!

Za tento tohle ti strašně děkuju.Neuvěřitelně moc mi udělal radost.Ten článek je lepší jak milion dárku.Jsem ráda za to, že tě mám:* Už se těším až se vrátíš:) ještě jednou děkuju!!!

Přidej komentář

O autorovi

  • Jméno NuggEtka..
  • Bydliště Brno-město
  • Kdyz se narodime, nejprve se naucime mluvit a az pak myslet.Tohle pocatecni zpozdeni uz nikdy nedozeneme...
Můj profil