PAVLICIE

 

Absence nápadu | ₪ Deník

     Jedu tramvají a za mě si přisedne kluk-pán-chlap... odhad na věk nemám a co vlastně na oslovení záleží, když můj tatínek svoje postarší kamarády označuje za kluky.
     Tak zpátky k tramvaji... Ten kluk se ke mě přikloní se slovy: "Nechci obtěžovat, ale chci to zkusit."
A před obličej mi strčí Iphone. Říkám si nějakej antitalent, potřebuje s něčím poradit v mobilu, tak se slovem "co" a vybízejícím pohledem na něj jukám, jako co neví. Mlčí, nic neřekl a jen očima pokoukává na displej. A on mi tam psal!! bla bla a že by mě chtěl poznat. Ježiš!:)) Nemohla jsem než se začít uchechtávat, nechci být zlá, ale celé mi to přišlo hrozný-trapný... Kdyby radši mluvil, no kdyby aspoň řekl jednu větu nebo pár slov! uuuáááá

     Tak a tímto se i chci vyvarovat nic neříkajícím vzkazům tady na LST typu "ahojky jak se máš" "co děláš" "ty jsi krásná" a nebo moje oblíbené: poslání samotného smajlíku. Co takové nabídky sexu za peníze! Opak krátkých zpráv jsou extra dlouhé vzkazy erárně posílané dalším dvaceti lidem! eh fuj! V reálu úsměv a pokukování je něco jiného než tady na netu! Tady tohle nefunguje...
     Škoda, a to je dobrý návhr pro tvůrce, že nejde nastavit nějaký filtr, co se zpráv týká, aby eliminoval tyhle zabírače schránky.
     No přece na dotaz "jak se máš?" položený od úplně cizího člověka, kterého upřímně ani nezajímá, jak se mám, jen je to nejohranější fráze pro začátek internetové konverzace a teď si nejsem jistá jestli to slovo konverzace je opravdu na místě. Tak tedy... ani v té největší snaze nejde odpovědět jinak než "dobře". Těžko tomu cizinci začnu vyprávět, jak se sestřenice Majda už uzdravila, jak se mi z počítače smazala připravovaná prezentace, že jsem vyhrála ve Sportce nebo jak se skvěle povedla párty na níž se tak dlouho těším a jestli si vzpomíná, tak že se mi už konečně povedlo prodat to staré kolo.
    No... takže tak:)

Autor Pavlicie
Dne 30.Říjen 2009
V 11:01
Komentáře (2)
 

komentáře (2)

 
mar.io říká:

než to odsuzovat, tak se snaž dopídit proč to tak je. Zkus udělat celospolečenský průzkum. A jestli se to vydaří, o výsledky se ti poperou velký firmy.
A co se týče toho baliče s iPhonem, měla jsi se mu tam vyfotit, aby ten váš chvilkový románek neměl jenom patu, ale i hlavu.. tedy uravřít pomyslný kruh.)

 
 
wolter říká:

Nápaditosti se meze nekladou, na drhou stranu tyto povrchní fráze se používají již nějakou dobu. A k dotazu: jak sem máš ? ... Přece skvěle, být to lepší - něšlo by to vydžet(A klidně si můžeš závidět). Nečekej nic přelomového, ze zkušenosti vím že to spíš vyděsí než zaujme. A pokud se týče "trapného" získání pozornosti, alespoň pobavil

 

Přidej komentář