PAVLICIE

 

Račice | ₪ Myself

Tak to mám být já...nooo posuďte sami...

Raci jsou smyslné a láskyplné znamení

Povaha Romantička + Životní motto Dobývat pole zezadu + Duševní spřízění Ryby, Štír + Silné stránky Inteligence, intuice, obezřetnost, starostilost, věrnost + Slabé stránky Náladosvost, bojácnost, nesamostatnost + Strategie úspěchu Krok za krokem mířit k cíle + Milostná mantra Nechci muže na jednu noc, ale na celý životˇ

Žena ve znamení raka je přátelská, jemná a citlivá. Pociťuje velkou potřebu býti milována. Vystupuje umírněně. vyznává rčení "trpělivost přináší růže", takže se nikam nedere, neupozorňuje na sebe a spíš čeká a čeká. Čas přece pracuje pro ni.

Račice ztělesňuje křehkou ženskost takzvané "Femme Fatale". Muži každého věku po ní nezřízeně šílí, touží jí nadosmrti ochraňovat a milovat.

Žena narozená v Raku bývá středem pozornosti. Je neustále v pohybu, otevřená a zvědavá, zkoumá neznámé a stále hledá nové věci, které by pro ni byli zajímavé. Řačice bývají nejlepší matku, jakou si jen můžete představit.  V lásce a manželství se rovněž projevuje její neklid a náladovost. Nelze příliš spoléhat na její bezvýhradnou věrnost, i když projevuje značnou příchylnost a starostlivost o své blízké. Ráda obklopuje láskou druhé, dokáže jim zpříjemnňovat život a připravit všechno pohodlí.

Patří mezi velice skromné ženy, které jsou velice spořivé a cílevědomé. Zbytečné utrácení nepatří mezi její povahové rysy spíše naopak. Má tendence tuto svou spořivost přenášet na své okolí. Potřebuje hodně romantických chvilek, kde zapomene na každodenní trápení. Je velice rozvážná a jestli je opravdu něco, co nesnáší, pak je to kritika její osoby či jakékoliv odmítnutí její osoby.

Často bývá dost posedlá obavami, že není dost hezká, chytrá či mladá. I když je opravdu velce krásná, trpí méněcenností. Proto často potřebuje od druhých slyšet chválu a ujištění, že je nejen krásná, chytrá, ale prostě ta nej. Hlavně pro svého partnera musí být tou, bez které on nechce žít. Dokáže milovat, ctít a naslouchat či občas trošku zlobit s obrovskou oddaností. Pokud je zamilovaná, dokáže skládat nesmírné oběti. Jde-li do tuhého, nikdy nikoho nenechá na holičkách.

Tato žen hledá lásku, která je víc než čistý sex. Lásku spojuje se sexem a sex s láskou. Jedno bez druhého je pro ni nepřístupné. Je absolutním ideálem pro manželský vztah. Při sexu se ale přeci jen trochu změní. Byť působí stydlivým a plachým dojmem, vře v ní vášeň a sexuální touha. Touží být milováná něžně a citlivě. Vycítí-li pak tento něžný přístup, začně se z nčeho nc rozpalovat jako žhavá kamna. Sex s račicí je jako s něžnou dračicí.

Autor Pavlicie
Dne 15.Červenec 2007
V 22:13
Komentáře (0)
 

komentáře (0)

Přidej komentář