PAVLICIE

 

Wentworth Miller | ₪ Filmy

O herecké dráze snil tenhle rodilý Angličan, který se po narození s rodiči přestěhoval do New Yorku, už od dětství. Školní divadlo a čtení knih mu pomáhalo dostávat se do jiného světa, uniknout z těžké reality Brooklynu, kdy se většina jeho spolužáků po večerech bavila krádežemi a vandalstvím.
     Přestože dnes ho jeho afro-americký původ, vypracované tělo, melancholický pohled a smyslé sty staví na vrchol žebříčku nejvíc sexy můžu planety, když se přihlášil na herectví, řekli mu, že na herce není dost hezký. (pchee!:) - moje poznámka) Výtku si vzal k srdci a na Princetownu vystudoval anglickou literaturu. Sen o herectví ale z hlavy vypudit nedokázal. Hrál v univerzitním divadle, po absolutoriu nastoupil jako asistent produkce do společnosti vyrábějící televizní filmy, občas si vyprosil menší roli (Buffy, Pohotovost, Dinotopia) a trpělivě chodil na konkurzy. Sotva se na něj usmálo štěstí v podobě role Supermana, film záhy změnil režiséra a ten si vybral i jiného herce. Štěstí je, že každé štěstí se jednou unaví a sedne i na největšího smolaže. U Millera tomu tak bylo ve chvíli, kdy dostal roli mladého Anthonyho Hopkinse v "Lidské skvrně". Jeho výkon byl obdivuhodný a režisér Bretta Rattnera zaujal natolik, že si ho okamžitě pozval na konkurz na seriál "Útěk z vězení" a záhy po kamerové zkoušce mu svěřil havní roli. Po první odvisílané epizodě se z Millera stal idol žen na celém světe, přišla nominace na Zlatý globus a mnoho zajímavých nabídek, které však musí odmítat, protože práce na seriálu mu zabere všechen čas a on nechce projekt, kterému vděcí za úspěch opouštět, stejně jako svůj dosavadní život. "Dostávám pozvánky na nejrůznější akce, ale já je odmítám. Nemám rád davy lidí. To se raději sejdu s přáteli, společně si uvaříme něco dobrého k jídlu, zahrajeme si scrabble a pak si pustímě seriál Právo a pořádek."
Co Wen nemusí, je sport. "Než dřít hodiny v posilovně, což stejně kvůli seriálu musím, to si spíš přečtu doboru knížku nebo zajdu do kina." Wentworth žije singl. Proč? "Do teď jsem nepotkal tu pravou. Měla by být upřímná a věrná! To nejdůležitější ve vztahu je důvěra. Když tohle nefuguje, je jedno, jestli je žena zábavná, krásná a inteligentní. Ale pokud vím, že se na ni mohu spolehnout, důvěřuju jí a ještě k tomu má tmavé vlasy - neodolám (smích). Já ale vím, že kdo si počká, ten se dočká", říká tenhle chlapík, kterého vedle krásy a talentu zdobí také zdravý nadhled. Když byl vyhlášen nejlépe vystajlovanou mužskou celebritou, ragoval na to: "Vážně? Tak to je nejlepší vtip roku. Přijdte se někdy podívat, v čem chodím doma, a hned pochopíte, že nikoho horšího opravdu vybrat nemohli. Teda pokud nepovažujete oprané šortky a odrbaná trika pamatující mou pubertu za styl." :))

Autor Pavlicie
Dne 02.Duben 2008
V 13:00
Komentáře (0)
 

komentáře (0)

Přidej komentář