Po roce....   23.Říjen 2008


Uplynul více než rok a já jsem se tu vůbec neukázala. S broučkem jsem už 2,5 roku a jak jsem předtím psala je to opravdu pořád pěkný. Občas se každý se svým milovaným pohádá, ale to bez toho prostě nejde. Řekneme  si věci, které nám vadí a vztah to jen utuží. Na jednu stranu je to dobře.

No a co se tancování týče, tak jsme v květnu 2008 přešli k jinému trenérovi a tedy i do jiného klubu. Jsme teď pod Crossdance v Kolíně. Já osobně si myslím, že nám to prospělo. Trenér se snaží co nejvíce se věnovat každýmu z nás a to, že nás tam je fakticky hodně(především lidi kolem věku 15let) je opravdu obdivuhodný. Jinak naše páry s formací se teď v sobotu umístili na 2.místě. Gratulace je samosebou na místě.(více na: www.Crossdance.cz) Děláme si nové sestavy jelikož jsme postoupily do třídy C a tak jsme ted na žádné soutěži dlooouho nebyli. A musím říct, že mi to moc chybí!

No jinak si dělám papíry na takové to vozidlo se 4koly. 13.11. jsou moje závěrečky a moje smrt!!!!!:) Bojím se to je jasný,ale budu se snažit.Obnovila jsem staré vztahy a myslim si, že jsem neudělala špatně. Mám toho člověka ráda a přeju mu opravdu jen to nejlepší......ale pokud mě zklame, ať už udělá cokoli, tak mě hodně naštve!!! Měli jsme kdysi spolu pěkný vztah, ale prostě to nevyšlo. :)

napsal/a: Periskooo 20:22 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář