15.Únor 2009

Jedním slovem PARÁDA!

Opět musím poděkovat všem příznivcům žánru "Staré pecky", kteří přišli na "Valentýnské Staré pecky" v pátek 13.2. do Blázince!!! Opět návštěvnost byla přes 160 lidí, někdo tvrdil i 182 lidí, což je obrovský úspěch a těší mě, že tato akce se těší takové popularitě!! Do třičtvrtě na šest od osmi jsem ještě nehrál....:-D! Ačkoliv nevěřím na nehody, náhody, nebo špatný den v toto datum, večerní atmosféru nerozladilo i vypnutí elektrické energie v celé obci a naopak to bylo příjemné zpestření celé akce s peprným datem pátku třináctého. Musím poděkovat předně lidičkám z Kralup nad Vltavou, Prahy, Mořiny a Vráže, kteří se přijeli pobavit, Síse a její sestřičce, které se pěkně odvázaly a ukázaly, že nejsou na parketu žádná Béčka, Míšovi za jeho přítomnost a super pokecík a také jedné úžasné Moravandě, která neváhala a přijela přes půl republiky na páteční akcičku a na sobotním plese sportovců mi dělala dámskou společnost. I ples se povedl a až na menší šarvátku jak jinak než mezi fotbalisty se vydařil báječně. Mrzí mě jen, že zdejší holky jsou nány nekulturní, a člověk si musí pozvat na garde slečnu až z Moravy, aby si užil ples....

Ale každopádně další velmi podařený víkend a po dlouhé době jsem nespal sám....:-) Krásný pokec až do rána, prostě S.U.P.E.R.!

 

A v sobotu hasičský ples, no to bude zase akce s velkým A!!!!!! Míšo, my to tam zvednem ze židlí, že se ten parket bude prohýbat....!!!

 
autor PetasBoy | 17:20 |


Komentáře (1):


22.02.2009 19:59:09, AC-SPARTAN

peto ty apecky sou pronas prostě klasa kterou neopustime