07.Leden 2011

      Po několika letech, kdy jsem trávil Silvestry hraním a moderováním diskoték nebo trávením času na místech,které bych raději zapomněl, se mi dostalo šance konečně hodit všechny pracovní nabídky za hlavu a vyrazit třeba za přáteli do Havířova. Po dlouhém rozhodování a také díky špatnému počasí ale nakonec nebyla cesta za hranice Středočeského kraje možná a proto jsem zůstal doma ve společnosti mé přítelkyně a rodiny. Rodina dala přednost kolektivním oslavám v prostorách Společenského klubu na jedné Silvestrovské Party a zůstali jsme doma pouze já, má přítelkyně a má druhá čtyřnohá přítelkyně. K té druhé přítelkyni není co dodat – je to největší přítel člověka, který nám všem přináší hodně štěstíčka a lásky. A je s ní i sranda, což by neměla chybět nikde, aby bylo na světě veseleji. Ale musím se pozastavit nad zvláštním, hřejivým pocitem toho dne, kdy jsem konečně nebyl pracovně vázán vůči dalším osobám, které se v minulých létech pod tíhou mé hudební smrště radovaly z příchozího Nového roku a odpočítávaly minuty i po vteřinách nejen na parketu. Byl to po hodně dlouhé době neobyčejně slavnostní a sváteční večer, který se díky mé přítelkyni stal vyjímečným. Nejen slova, ale i činy mě přesvědčily - a nikoli poprvé, že tento človíček nemalé osobnosti,velkého potenciálu a nikým nepřekonatelných činů, podpory, přístupu, opory, respektu, přízně a hlavně znatelné lásky, je mou „pravou“ druhou polovičkou. Třeba by někoho mohla mást nápadná podobnost nás dvou - až taková, že si jiní myslí, že jsme sourozenci. Opak je pravdou a tím spíš je pro mě cennější pocit a jistota, že je na blízku osoba, které nejsem lhostejný a miluje mě pro to, jaký jsem. Navíc mohu hrdě potvrdit, že jsem pyšný na svou přítelkyni, která ve svém věku umí exkluzivně vařit, dokáže se postarat a podpořit a hlavně – dokáže se mnou jít stejným krokem. Jak říká můj dobrý přítel – „Je na stejné vlně“. A to zatím žádná žena nezvládla. My dva si rozumíme, vzájemně se doplňujeme a žijeme jeden pro druhého.

     Když se ale vrátím zpět k tomu výjimečnému večeru, lze pouze konstatovat fakt, že to byl první zvláštní večer, který mě díky „TVÉ“ společnosti naplnil pozitivními, radostnými a šťastnými pocity. Uvědomil jsem si, že kromě tří velice dobrých přátel jsi TY tím nejbližším přítelem, který pro mě moc znamená. Bezmezně Tě miluji a chci vedle Tebe zestárnout. Je až zarážející, že holky mé generace nejsou zdaleka takové, jakoTy. Tím spíš, že jsem na Tebe narazil až teď…  

     Proto bych Ti, „Štístko“, chtěl moc poděkovat, že tu jsi pro mě a slibuji, že vždy budu činit tak, abys po mém boku byla šťastná. Miluji Tě.  

 
autor PetasBoy | 12:26 |


Komentáře (0):