Pro SQĚLÉHO člowíčkaa=(

Tenhle článeček bych chtěla wěnowat člowíčkowi,kterého mám moc rádda,určitě ani neewíš že je to pro tebe tak newím proč to wlastně píšu,asi proto,abych se trošku dostala z tý nálady,kterou mám poslední dobou pořád. . . Je to od té doby co jsem tě poznalanewím co si se mnou udělal,ale jsem úplně jiná,widí to na mě každý,jen jim bohužel nemůžu říct co je se mnou, protože já to sama newím=( Strašně ráda bych ti wšechno řekla, ale bohužel to nejde, bylo by to ještě horší než je to teď možná pro tebe ani ne, ale pro mě určitě, kdybych teď řekla co oprawdu cítím, wím že spousta lidí by mě za to odsoudila. . .Nebo možná i wšichni teda až na jednu osůůbku, která o tom wšem už wí a neodsuzuje mě, ona mě možná dost dobře chápe, už jsme to spolu hóóóódněkrát probírali a ona při mě stojí a drží mě nad wodoubroučíí ty jediná wíšStráášně móóóc už jsi mi ppomohla,móóc  ti za to děkujůů
Ale zpátky k tobě * * * *
Tímhle článkem jsem ti chtěla jen říct, že jsem móóóc ráda že jsem tě poznala. . .dost mě mrzí, že nemůžeš wědět wšechno, ale určitě to časem poznáš sám. . .
Jsem ráda za to, že jsme alespoň kámoši!! Wždycky když budeš něco potřebowat jsem tu pro tebe 4ewer A to chci abys wědělTo je wšee co jsem chtěla napsáát,mám tě móóóc ráda a dost pro mě znamenáš i když se jetě neznáme takowou dobu!!

Ták a teď k wám ostatním co byste náhodou chtěli řešit pro koho je tenhle článek wěnowanýAni se to nasnažte řešit, protože to stejně newyřešíte!. . . Jen jeden člowíček wí a tak to zůstane!!A myslete si o tom článku co chcete,je mi to jedno!!Neřeště to, protože kdo newí NEPOCHOPÍÍ!!Tak ph@ Peťulííííínkáá!!!

POMOC