19.Květen 2008

Opět mi je na NIC. ...Je toho strašně moc co se za poslední dobu stalo jak dobrého tak špatného nejdříve asi začnu tím dobrým. Po odloučení od mého kluka jsem zase s ním.

A ted to špatné toho je bohužel víc. Poznala jsem ÚŽASNÉHO KLUKA TO VÁM MŮŽU ODPŘÍSÁHNOUT, ŽE OPRAVDU ÚŽASNÉHO A TO ZE VŠECH STRÁNEK!!!!!!!!( to ještě nepatří k tomu zlému naopak jsem moc ráda, že jsme ho mohla potkat a seznámit se sním jen ta pohádka má špatný konec) Jeho jméno je Péťa Jágr. Chci, aby tady bylo zveřejněno, protože chci, aby věděl jak moc ho mám pořád ráda a jak mi na něm záleží a taky, že mě mrzí co se stalo, ale jinak to už dále nešloPrý vůbec nic nechápu, ale ani nevíte jak šíleně ráda bych byla kdyby mi to vysvětlil, ale prý je pozdě. Já si myslím, že pozdě není nikdy na nic ,, když se chce, tak to jde" ale to je každého věcDo ničeho ho nebudu nutitProstě  a stručně řečeno jsem v minulých dvou dnech ztratila skvělého kamaráda, kterého jsem NIKDY ZTRATIT NECHTĚLA!!!!!Ale při mém štěstí se tomu tak stalo. Ne jenom, že jsem nemohla s ním být , ale nemůžu ho mít ani jako kamaráda a to mě OPRAVDU MOC BOLÍÍ!!!!!!!!!!!!Chci, aby si věděl, že kdykoliv budeš potřebovat pomoc, jakoukoliv třeba se svěřit, popovídat si ,chtít upřímný názor na věc, poradit s holkama , jen tak si popovídat nebo s něčím a to s čímkoli pomoc JSEM TU PRO TEBE A TO POŘÁD A NA VŽDY!!!!!!!!!!!Ale jestli opravdu nechceš semnou mít nic společného tak mi to stačí napsat a budu to brát tak jak si to přeješ ty!!!!NIKDY NA TO VŠE NEZAPOMENU!!!!!!!PÉŤO, YOU IS FOREVER IN MY HEART!!!!!!!I LIKE YOU!!!!!!!

Vložil: Pinkki ¤


Komentáře (1):
  • 31.05.2008 13:13:53, _Gennarro_

    ....nemám slov.:-[...až teprve krutá realita a fakt, že už není kam uhnout mi vysvětlil, jak moc tě mám v srdíčku a jak moc jsem tě tam měl ve chvíli, kdy jsi mi řekla že už dál nemůžeš...v tu chvíli mi bylo opravdu strasne a chtel jsem te zpatky...hned...ale po tom co jsi mi rekla s tomášem to opravdu nešlo a ja se zahrabal do sebe...silene me to zralo a ja to nedokazal prekousnout ze te ma nekdo jiny...ted uz aspon chapu, ze si za to muzu sam a jen ti chci rict ze moje kamaradka budes navzdycky...a doufam, že se jednou toho "malýho crosbyho" dočkáme...mám tě pořád moc rád Stanuško:-*