Pivovar Keegan Ales, NY | Piva

Před několika dny jsem obdržel dvě lahve pocházející z amerického minipivovaru Keegan Ales, sídlícího ve městě Kingston, stát New York. První bylo Old Capital Ale a druhé stout Mother's Milk. Upřímně řečeno jsem nečekal vůbec nic zvláštního, o to bylo pak příjemnější překvapení ihned po prvním doušku každého z nich.

Keegan Ales

Old Capital, Mother's Milk - Keegan Ales - Kingston, NY, USA

Old Capital - Americké Ale

Toto pivo je svěží a lehké, má velmi světlou barvu s lehkým zakalením a lehce květinové aroma se známkami citrusů. Citrusové aroma způsobuje mírnou svíravost. Plnost je slabá až střední, pěna je jemná a krémová. Doznívání je poměrně krátké.
Nutno říci, že toto pivo je velice osvěžující a vhodné ke každodenní konzumaci.

Pokud bych měl možnost si ho znovu dát nebo zakoupit, tak bych to velmi pravěpodobně udělal. Dávám tedy 75%

Mother's Milk - Stout
Po nalití do sklenice má krásně mahagonovou barvu a plnou hustou pěnu. Aroma pripomíná hořkou čokoládu s praženými oříšky. Chuť je středně plná stejně tak jako říz. Kromě klasické chuti stoutu nechává na patře chuť po ovesných vločkách.Toto pivo je velmi pitelné a jemné. Kdybych měl říci, které je lepší, jestli Mother's Milk nebo Guiness, tak bych musel hodně dlouho přemýšlet :)

Dávám 80% šanci dalšího nákupu.

Pokud Tě zajímá, kde se dají tyto piva zakoupit a za kolik, případně máš připomínky a návrhy k mému blogu, neváhej a pošli mi vzkaz do profilu.

Na zdraví!

Pivoj

O autorovi

  • Jméno Pivoj
  • Bydliště neuvedeno
  • více na mém blogu ..račte vstoupit :)
Můj profil