Nevím co, tak něco

09.Březen 2007
Tak dobře. Tohle zkoušim poprvý psát, protože jsem koukala u kámoše, co píše a on píše o různých věcech. Spíš takový pocity. A mě se to líbí. Tak zkusim psát taky, ale něco úplně jiného. Zkusim psát o sobě a svých věcech.
Dobrá, začnu tím, že jsem úplně normální holka s úplně šílenýma nápadama a když se na někoho nalepim, tak jsem těžko setřesitelná. Takhle pronásleduju pár lidí, když mi něco dluží. Třeba. A oni mi to pokaždé vrátí. No a nebo jsem zase jiná tím, že pokaždé, když mi rupne v bedně, mluvim německy. Prostě nechápu lidi, co nemají rádi němčinu. A proč? To je takovej předsudek. Prostě Němci jsou pro ostatní jenom Skopčáci, co nás okupovali, co páchaj zlo a nikdy se nepodívaj tomu do hloubky. Moc se dívaj do minulosti, místo aby se dívali dopředu. Já dávám každýmu šanci. Každej se přece může polepšit nebo ne? Znám pár Němců a jsou dobrý. Jako jasný, občas se u nich ukáže ta jejich zakořeněná a DNA daná vlastnost něco vlastnit stůj co stůj, ale toho jednoho, kterýho jsem znala, ten se řídil úplně jinýma pravidlama, jinou filozofií.
Opravdu, nesuďte lidi podle národnosti. Třeba taky tohle se často stává Turkům, Tunisanům a ostatním "jogurtům".
Jenom proto, že před pár lety jeden chlap udělal nálet na USA, tak je snad přece nemusíme odsuzovat a strkat do jednoho pytle ne? Asi to zní divně, ale já jsem takovej lidumil. Já mam lidi ráda takový jaký jsou. A je jedno jestli jsou vyznání Korán nebo Bible. To je úplně jedno. Taky jsem si původně myslela, že ti, co věří v Boha v Ježíše jsou úplně divný. Nechápala jsem jejich svět, ale oni jsou naprosto v phodě. Třeba jeden můj spolužák, bejvalej, žije v rodině, kde jsou věřící. Jeho sestra je takový pometlo, brácha po ní. Trochu střelenej. A nadávaj a dělaj takový blbosti, jaký by věřící dělat neměli. Jsou prostě volní. Oni jsou hodný a v pohodě. Pak jsem taky byla na pár mších, bylo to tam hezký. Pochopila jsem, že tyhle lidi potřebujou v něco věřit. Aby se cítili silní, aby dokázali nést svá břemena s něčí pomocí, když nemají pravého přítele. Jo, tohle je to, co se mi líbí. Jsou správní. A někteří jsou správně od rány. Třeba můj "bráška":) ALe on není pokřtěnej. Ale jeho braška jo. A že to je sprosták:D
No tak nic. Koukám, že jsem asi napsala blbost, ale nechám to tu, abyste se pobavili. Doufám, že ty si to spolužáku přečteš a ve škole nebo ještě tady mi řekneš svůj názor jak píšu:D Tak čaues a mějte se. Zase se někdy přihlásim:)
 
autor RammsteinovaNevesta v 17:50, |

Komentáře (0):