25.Srpen 2008

Dana se rozhlédla po náměstí.Byly skoro dvě hodiny odpoledne a čekala na smluveném místě na Tomáše.Kluka se kterým se seznámila přes libko a rozhodli se sejit.V kapse měla jeho fotku.Na fotce byl vysoký,asi 16ti letýkluk,krásně opálený,v milém obličeji mu hrála veselá očka,měl vypracovanou postavua okouzlující úsměv.Oblečený byl do tmavých,úzkých riflí a červeného trička...Na nohách konversky...Takže asi panker.
  Dana sama byla 15ti letá středoškolačka asi metr šedesát pět vysoká,měla tmavé vlasy a kočičí zelneé oči.Nebyla moc typ,co se přehnaně maloval..používala jen řasenku a někdy černé linky...Oblečená byla po rockersku.Krátká černá sukně ,pičutky o modré tričko bylo doblněno jen čelenkou v barvě trička.V lasy měla rozpuštěné a hozené ne záda.
  Na srazu byla dřív o pět minut,stála tedy na domluveném místě a čekala.Dana byla velice odvážný člověk,bála se málo věcí...ale dnes,před setkáním s úplně neznámím klukem byla trochu nesvá...Kdo by taky nebyl...Modlila se k Bohu,aby Tom byl slušný a spořádaný člověk.
 Za minutu dvě se na opačném konci náměstí objevil kluk v čených rourách a zeleném tričku a kráčel přímo k Daně,které srdce bušilo jako splašené.Byl tak okouzlující...
Když přišel až k ní,napřáhl ruku se slovy:
,,Ty dudeš asi Dana,že?Já jsem Tom.Jsi ještě hezčí než na fotkách..."
To be continue

Vložil: Ricky- ¤