15.Říjen 2008

   ...pokračování předešlého článku...

     Tak sme za nimi jeli. Přijeli sme do města, kde holky bydlely.Mockrát sme tam předtím nebyli, tak sme město vůbec neznali. Holky nás vzali do nějákého putiku. Vše vypadalo normálně, Pavel byl rozzářený z toho, že může být s Monikou. Bylo mi s Lenkou taky hezky a v tu chvíli sem si říkal: "Ještě, že mě Pavel přemluvil ktomu, ať jdu sním za nimy. " Příjemně strávený čas uběhl strašně rychle a my museli na nádraží, protože nám za nedlouho jel vlak. Rozloučili sme se a po chvíli jsme už seděli ve vlaku, který byl na ceste knám do města, ale co se nestalo Pavel obdržel od Moniky zprávu ve formě sms. Ta zpráva byla v přibližném znění (už si to přesně nepamatuju), že už s ním nic nechce mít a že jejich vztah brala jen jako úlet a zpestření víkendového večera. Pavel z toho byl strašně smutný a nechtěl sem mu říkat, že asi vím důvot jejíhop konání. Byl to Petr, se kterým po nějaké době začala Monika chodit. Jejich vztah Pavel hodně dlouho nemohl rozdýchat. 

    Já zůstal s Lenkou. Můj vztah s ní vydržel asi tak 3měsíce. Pak sme se rozešli, spíše ona se mnou. Měla totiž u nich ve městě ještě jednoho a kvůli němu se na mě vykašlala. Tahle zkušenost mě pomalu směřovala k mé povaze podle které jsem nazval tento příběh. Už dříve mě holky nechávali, ale až po čase jsem zjišťoval, že mně také podváděli! Zanedlouho jsem si našel jinou slečnu, která mě taky podvedla. Hold jsem měl štěstí na potvory (teď to vypadá,že z toho co teď píšu jsou ženy těmy promiskuidnímy ...... , ale ne! teď pouze vysvětluji proč sem se jí já stal). Tohle byla poslední kapka, dlouho sem nechtěl žádný vážný vztah  a aniž bych si to uvědomoval, tak se ze mě stával, pomalu ale jistě, slušně řečeno "proutník" zvykl sem si na volnější život!

  Po 5 měsících se Monika rozešla i s Petrem. Nevím přesný důvod. Jen si myslím, že to bylo asi Petrovím chováním. Málo se jí věnoval. Ženy chtějí být středem pozornosti! Petr se vždy více věnoval přátelům, jak Monice. Já pokračoval s těmy občasnýmy úlety a avantýramy. S Lenkou jsem se bavil dál a občas sem ji a Moniku potkal na oné discotéce na níž sme se porvé setkali. Vždy jsme prohodili jen pár slou a šli jsme si po svém až do doby........ pokračování příště......

Vložil: Romeo-99 ¤