30.Září 2008

      Vše začalo tak před třemi lety v létě. Byl sem s bývalím spolužákem a jeho přáteli na akci u něj doma. Jeho přátelé byli z daleka tak, že jim ukážem kam chodíme kalit. Jeli sme do nedaleké vesnice na diskotéku, kde byl i další kamarád tak sem s ním prohodil pár slov. Kalili sme co to šlo a domů sme se vrátili až nějak nad ránem. Na druhý den sem se domluvil s kamošem (říkejme mu třeba Pavel) se kterým sem mluvil na oné discotéce, že se sejdem u něj doma. Potřeboval probrat čerejší večer, ale já nechápal o čem mluvil, sem si totiž z toho večera nic nepamatoval!

  Večer sem přišel k němu a on hned začal vyprávět o včerejšku a o tom jak potkal dvě nádherné slečny. Já hned na něj proč mi je nepředstavil a Pavel na to, že se pokoušel, ale že sem nechtěl a prý sem byl až moc opilí. Ukončili sme debatu o včerejšku tím že sme se rozhodli vydat na tu samou discotéku s přesvědčením že je tam potkáme.

 Po důkladných přípravách sme tam dorazili,mírně posilněni kapkou šampaňským! Jel  námi i další kamarád Petr, který nechtěl sobotu trávit doma. Hned jak sme byli ve vnitř tak mi Pavel ukazoval ony slečny, byli fakt pěkné Přesnějak říkal. Jedna měla douhé hnědé vlasy a krásné plné rty, ta druhá byla blond s nádhernýma očima. Pavel hned suveréně řekl, že si bere tu hnědovlásku! My s Petrem sme sme neodporovali jelikož nám bylo jedno kterou bude mít my se jen přišli pobavit na jeho účet. Věděli sme totiž, jak je Pavel ve flirtování nejistý a když se chce seznámit s nějakou osobou opačného pohlaví, tak si musí nejprve dodat seběvědomí kapko něčeho tvrdšího!

  Po chvilce váhání a po pár skleničkách vodky no bylo jich celkem 6 se kopnečně rozhoupal. Zrovna když se chystal za nimi přijít tak slečny někam odcházeli vypadalo to že na wc a to byla chyba Pavel znejistěl. Začal mě přemlouvat ať jdu za nimi s ním, že se mám věnovat blondýnce. Já jeho prozby omítal s tím argumentem, že se má snažit sám a že s ním stále nebudu po chvilce přemlouvání sem svolil ani mi to nějak nevadilo, protože sem si všiml že po mě ta blond kráska pokukujea i když se mi víc líbila ta brunetka.

  Přišli sme teda za nimi a seznámili sme se,hňedovláska se jmenovala Monika a ta blondýnka Lenka, prohodili sme pár slov, vždyť to znáte odkud jsou a tak, pozvali sme je na panáka a ony znás byly nadšené. Vše se vyvíjelo náramě dobře, já teda byl s lenkou a Pavel s Monikou. Najednou Byla jedna hodina večer a slečny museliuž jít, tak sme je doprovodili před podnik a s nimi tam počkali na přivolaný taxík. Jak slečny odjeli kamarád začal básnit jak je Monika úžasná že se zamiloval, ale já si všiml jejích pohledů na Petra, který nic netušil. Neřekl jsem o tom Pavlovi nic nechal sem ho si snít svůj krásný sen.Po debatě o jeho citech a náklonosti k oné slečně sme se všichni tři táké vydali domů.

   Po pár dnech jsme se měli já a Pavel po předběžné domluvě pomocí smsek s Monikou a Lenkou setkat................!

Pokračování příště

Vložil: Romeo-99 ¤