Rady........

Rady pro pány, haha. . .   03.Červenec 2007

            1.Nebojte se oslovovat holky, které se moc neusmívají a neukazují svůj zájem. Někdy bývá obtížnější je rozpovídat, ale jakmile se vám to povede, tak máte vyhráno. Nezapomínejte, že pokud se holce kluk líbí, tak se na něj podle „ženské logiky“ dívá co nejméně. Většinou ho dokonce ignoruje.(Žena, která chce odmítnout, řekne pouze ne. Žena, která vysvětluje, chce, aby ji přemluvili.)

             2. Buďte něčím výjimeční.(Žena odpustí všechno kromě toho, že nevzbudila touhu¨)

             3.Buďte správný a sebevědomý chlap. Jestli jste někde slyšeli, že holka chce hodného kluka, tak na to zase rychle zapomeňte. Hodný kluk, který pro ni všechno dělá, je jen sen, který nesmí být splněný. Holky nevydrží s hodným klukem. Chtějí chlapa, kterého budou respektovat!(Chceš-li hodnou ženu, buď správným mužem.)

             4.Na rande místo mluvení zkuste taky občas naslouchat.(Ženy nemilujeme proto, co říkají, ale posloucháme, co říkají, když je milujeme.)

             5. Neexistuje štěstí, ani smůla na holky, ani na nic jiného. Když se vám něco nedaří, nemůže za to žádná smůla, ale jen a pouze vy. Občas stojí za to se ohlédnout za sebe a uvědomit si, jaké chyby jste dělali… a hlavně se z nich poučit!

O autorovi

  • Jméno Sabrinaaa
  • Bydliště neuvedeno
  • Všechno něco stojí, i smrt stojí život. Každá životní zkušenost něco stojí. Stojí možná slzy, strach, svobodu, stojí chyby, za ktere se člověk stydí, je to cena vašeho vědomí. Většinou vzpomínám na to špatné, ale vzpomínám na to ráda...
Můj profil

Poslední návštěvy