O autorovi


Jméno: Seb_
Region: Hodonín
O mně: Jsem blonďák, občas dost tvrdohlavý, občas dost nepříjemný. Mám své nálady, mám své problémy, ale kdo ne? Nejsem černý ani bílý a ani se nepovažuju za něco mezi, jsem svůj a svůj zůstanu, mám své mouchy mám své sny a ty sny mě pohanějí a ženou dopředu. Pr
Můj profil

Poslední příspěvky
Archiv
Přátelé
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

Seb's place

Místo jednoho blonďáka...
04.Únor 2008
Monstrum

Monstrum

Monstrum je zvláštní film. Je točený stejným způsobem jakoBlair witch, takže jakože autentické záběry. Ale jedno se musí nechat už odzačátku na tebe vyvalí obrazovku s něčím jako: super tajný materiál americkésuper bezpečnosti.
Takže pořádná výzva se na to mrknout…
Začátek byl jiný, příprava rozlučkového večírku, rozdáváníkamery, nakonec to dostal takový nesympatický americký tlusťouček Bug.
Během celého natáčení měl pěkně hloupé kecy, za které bychmu dal asi kopačku, ale někomu se můžou líbit. I když o tom pochybuju.
Tak rozdání kamery máme za sebou (sakra ta voda po holeníale fest voní…. Pozn. Au.) a teď můžeme přejít k začátku večírku, dveře seotvírají a kuk, je tu hlavní hrdina - Rob. Ten už je o moc sympatičtější nežnesympatický Bug.
Bohužel, jak už to tak bývá, tak Robův brácha Jason toschytá od „toho“.
Pak to schytá jeho ex-přítelkyně, kterou miluje. A klišé jena světě.
Pak celej film je vlastně o tom, jak utíkaj proex-přítelkyni, před malými „těmi“ co je se snaží pokousat a následně sežrat,pak jak ex-přítelkyni zachrání, mimochodem leží u sebe v bytě v pravéplící má ocelový drát a ještě dýchá, utíká, bojuje, hold síla sebeklamu.
Místy je film celkem napínavý, ale místy děsná zívačka.
Celkemové hodnocení:

3,5 praček whirpool z 5

posted by Seb_ @ 21:31  
Komentáře (0):
Přidej komentář
« Domů