FAJF - 10. 4. 2006

10.Duben 2006

Palubní deník lodi Strungout, čteno ze zápisu dne 9. 4. 2006 sektorového času 19:57:53 (díky intergalaktickému rušení je čas nepřesný a může se lišit až o dvě vteřiny).



Dneska bylo (nebo stále ještě je) pondělí - nejhorší toť den v týdnu (pakliže nejsou uhelné prázdniny, den volna a nebo nedávaj Garfielda). Zatím jsem jej celkem přežil, žádný dort se mi nerozpleskl o hlavu, žádný ptáček mě neobšťastnil dárečkem, ale zato jsem byl nucen psát písemnku z češtiny, na kterou jsem měl asi tři minuty a písemnku z němčiny. Nemám rád němčinu, je to hroznej jazyk.



Dnes jsem se opět rozpomněl na BleKu, protože a poněvadž jsme se o ní bavili s bratránkem, že se k ní přidal a funguje tam jako prkenista :-). Docela by mě zajímalo, co za další pekelné nástroje si připravili. Třeba bych se moh přidat jako gbelíkář nebo opodlahukopač :-). To by vlastně zapadlo do mého recesistického plánu na ovládnutí nesmyslna.



A jinak si asi pudu zahrát něco na kytaru, protože už jsem několik hodin nehrál (už skoro dvě, hrůza!). Už abych měl pořádný combo. Alespoň, že tenhle nebo příští tejden splatím efekt (můj sqělej George Denis Tube Distortion). Hm, jen tu strunu by to chtělo vyměnit :-).



Sonda objevila několik těl, celkem dvacet. Některé byly pohromadě, jiné několik mil od sebe. Jsou to členové polární expedice. Několik jich zemřelo mrazem, několik bylo roztrhánou dravou zvěří. Co je vščak zvláštní, zdá se, že dvě těla (jedno je pravděpodobně kapitána) zemřela vlivem vysokých teplot. Pošleme další sondu, která se pokusí zjistit příčiny kapitánovy smrti a dopraví těla na Strunout, bay mohla být důstojně pohřbena.

Průzkumnou loď a jinou techniku mrtvých jsme neobjevili.



Mr. Mysterium end napsal/a: SirPesZ 20:07 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář