NINE - 18. 4. 2006

18.Duben 2006

Iniciativu přebírá Lord of Nothing, světe třes se...


Jelikož si SPZ poslechl hymnu Líbimseti, psychicky to nevydržel a zhroutil se, dnešní zprávu píšu já (Lord of Nothing).


Včera SPZ se svými kamarády od rána chodil po koledě. Obvykle bývá gruppa třeba patnácti lidí. Letos se vdávala Milanova sestra a tak se ráno sešlo 6 lidí, z čehož dva museli domů dříve, tagže většinu odchodilo drsné jádro - SPZ, Zomp, Martineček a Vojta (předtím tam byli ještě Petr a Vítek). Nejprve byl problém s koledou, protože ta, co jsme měli se nám po několika zahráních přestala líbit a proto, Vojta s Petrem přišli s nápadem, kterej zde ještě nebyl použit a taxme si to jednou zkusili, napsali akordy na lopatu a vyrazili jsme vydobít sobě čest, slávu a malovaná vajíčka.

Postupně naši čtyři stateční obcházeli všechna známá děvčata po Novém Městě a všude darovali úsměvy a šlince.


A odpoledne se šlo na Pavlátku zahrát volejbal. Tam se sešlo naštěstí více lidí, i gdyž to ze začátku vypadalo bídně (a jedeme do Vídně). Bylo tam 10 lidí a SPZ, což jsou sice necelá dvě družstva, ale letos se začíná a to je dobrý. Přes den bylo docela hezky, až večer pršelo. To bylo štígro.


SPZ se se Zompem domlouval o tom, co by čekali od kapely, která se možná (doufejme, nebo spíš možná třesme se?) zrodí. Uvidíme, uvidíme...


Za chvíli pudu vzkřísit SPZ, aby něco udělal na těch svejch stránkách.


Konec vysílání napsal/a: SirPesZ 19:26 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář