Právě poslouchám folk. Konkrétně - Vyřvává mi tu: Korpiklaani - Hunting Song "Voices Of Wilderness". Tohle je folk podle mýho gusta. Musím se něgdy dohodnout s Petrem, jak to bude s tou kapelou :-).


A jinaxe samozřejmě musím podělit o zážitky uplynulých dní, tagže: přes tejden byla škola. V ní jsem byl jen ve středu a v pátek. Úterý už bylo, tagže proč jsemnebyl ve čtvrtek? Protože jsem byl v Náchodě na Prima sezóně a závodil jsem na lodích. Prvně v životě jsem seděl na kajaku a hned jsem jel závod :-). Na keně jsem jel s mistrem Vojtěchem. Zkončili jsme třetí nebo čtvrtý, nevim. Výsledky jsem si nezjišťoval a ni mě nezajímaj. Hlavně, že byla sranda a ulil jsem se ze školy ;-).


Taky jsem byl poprvé v životě na náchodským gymplu. S Godzanou jsme šli navšívit mistra PJ. Tagže jsme tam pochodovali s pádlem a vestou po škole a hledali, gde má třídu. Trochu nám vypomohl mistr Ladanka, který zrovna měl volnou hodinu. Gdyž jsme našli PJ, odešli jsme s ním k autobusu (tedy společně s mistrem DOSem) a odjeli domů. ALS.


Pátek - byl ohňostroj na sokolce. Já, mistr Hogan a Bára s Adélkou jsme se sešli na Rychtě, já si dal jogurt a vyrazili jsme. Na sokolce byl oheň a ohňostroj. A country. A jelikož mistr Hogan slavil (sice předčasně, ale stejně) narozeniny, taxme ještě trochu prolezli různá místa v Nováči. V kixku dokonce hráli písničky, který se daly poslouchat!!! (tuším, že to byl nějakej Landa a Ramms+ein, tagže nic drsnýho, ale lepší, než to techno a disco, co tam maj obvykle)


Sobota - nic se nedělo, jen jsem byl po dlouhý době zase u mistra Vaška a dělali jsme hokusy s MySQL a PHPkem.


Neděle - byl volejbal.


Dnes (pondělok) - státní svátek, trochu jsem sekal zahradu, se ségrou jsme byli na Pavlátce, ale nigdo tam nebyl (protože je... :-)) napsal/a: SirPesZ 16:45 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář