19.Leden 2009
Mám pro vás naprosto jednoduchý návod jak stahovat přes tyto dva servery (Ulož.to, Quickshare.cz), na které Vám nahrávám svoje mp3!

Server Uloz.to
Stejně jako spousta ostatních placených serverů je i ulož.to v podstatě pořád na 100% vytížen a není jiná možnost než si zaplatit "VIP Download", což v podstatě znamená, že si zaplatíte určitý počet gigabajtů a dokud tento počet dat nevyčerpáte můžete stahovat bez jakéhokoliv čekání a problémů! Takže jak na to?
Klidněte na tento odkaz www.uloz.to a nahoře v pravo se zdarma zaregistrujte! Pokud jste takovouto registraci již provedli tak si v menu najeďte na položku "KREDIT". Otevře se Vám stránka s možnostmi placení. Stačí si vybrat jestli chcete platit přes bankovní účet, pomocí SMS nebo z PAYPAL účtu. Po kliknutí na vybranou položku se Vám zobrazí podrobný návod jak a co! 
Co závěrem? Opravdu se vyplatí si předplatit pár GIGA, protože to čekání na volný slot je opravdu nechutné.:)

Server Quickshare.cz
Na quicksharu je to v podstatě to samé. Jednoduše klikněte na www.quickshare.cz a zdarma se zaregistrujte. Po registraci se přihlašte a nahoře v menu si klikněte na položku premium a v zápětí klikněte na položku "Dobít kredit". Zobrazí se Vám nabídky s formou plateb a jak na to. Jak prosté...:)

Doporučuji si opravdu předplatit alespoň jeden ze serverů, protože zdarma (FREE) z těchto serverů dnes už opravdu kvůli jejich vytížení nic nestáhnete. A myslím, že 99kč za SMS není zas taková mega suma. Sám mám oba dva servery předplaceny a jsem velice spokojenej.

 
Autor: Sir_Pierre v 18:34 |


Komentáře (1):


V 26.01.2009 16:57:09, Popelka

No tak hej Pierre xD to video je husty :D Ja sem si to musela pustit trikrat :D jako fakt mazeec :D chvalim :D a ten konec upee nej :D