Kdo určuje ,co je v sexu ůchylné, a co ne?Kdo určuje normu?Pro každého to může být něco jiného,...Ale upřímně...Kdo by si v sexu celý život vystačil jen s nežným misionářem po tmě ?Já teda určitě ne ;)
A jak víš,že třeba zrovna tvoje tichá dějepisářka doma nesvazuje svého padesátiletého manžela, nedává mu roubík do pusy a nenadává mu to hajzlů?Nebo třeba ,ze ta paní ze samoobsluhy,co se na tebe vždycky tak mile usměje není bestiofilik (animal) a doma se ,,trochu více " nevěnuje svému vlčákovi?A co když třeba tvoje rodiče vzrušuje ,když si to ten druhý rozdává před ním se stejným pohlavým????
Víte vůbec, v čem všem může mít člověk zálibu??
Může se ukájet předměty, oblečením, vůní....O úchylku jde tehdy, když sexuální vzrušení vyvolává pouze fetiš, ne osoba sama.
Rozlišují se fetišismy: adherační (oblekový), amputační, anální, deformační, dotykový, genitální, chladový, kapesníkový, klerikální (církevní textílie), kloboukový, koherenční (oděvní doplňky), koligační (pouta, provazy), korzetový, krevní, menstruační, močový, nočníkový, nosní, nožní, objektový, oblekový, olejový, pachový, parfémový, perspirační (pot), plenkový, podvazkový, prádlový, protézový, punčochový, ruční, rukavičkový, sekreční, skupinový, smuteční, spánkový, stromový, těhotenský, virginitní (panny), vlasový, záchodový, zvířecí…fetišismus na boty, gumy, horka, kůže, nářadí, ošklivosti, podpažní jamky, prsů, uniforem, zadku, zbraní… aj. Popřípadě sádrování – jedinci s touto úchylkou zažívají vzrušení při imobilizaci sádrou. Milují její vůni i vrůstající teplotu při zasychání. V extrémních případech se nechávají celí zalít...
Třeba já jsem ostreziofilický (sexuální vzrušení z jisté vůně ,květina, parfém…) , naratofilický (Sexuální vzrušení navozené poslechem erotických příběhů, vyprávěných partnerem.) , mysofobický (chor. strach z nečistoty a ze „sexuální špíny“) , acraický (zvýšený sex. pud u žen) , algolagnický (Pohlavní úchylka, při níž působení nebozažívání bolesti zvyšuje prožívání pohlavního aktu nebo přinášíuspokojení nezávisle na něm. Zahrnuje jak sadismus, tak masochismus.Aktivní = lehčí forma sadismu, Pasivní = lehčí forma masochismu) ,cunilinctomanilický (posedlost po lízání ženského pohlaví) ÚCHYL a ani trochu se za to nestydím
A má polovička je to samé v bledě modrém a ještě k tomu nehorázný narcis.....

napsal/a: Ske_c 19:28 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Stacy... 15.12.2008 20:23:08

známe své známé:D


werunkalife 11.12.2008 09:55:21

Bože:-D Toí je drsný:-D