14.Listopad 2007,17:10
Je právě pochmurný podzimní den. Sníh se u nás dnes již zase pokusil o invazi do tohoto světa, zatím naštěstí nepříliš úspěšně. Co významného se dnes stalo? Zpravodajské servery nás informují o všem podstatném, například o tom, že vánoční stromeček může být zdrojem plísní. Ano, vypadá to, že dnes se opravdu nic podstatného nestalo. Ale ne...k něčemu přece došlo, právě teď. Světový počet blogů se zvýšil o jedna. O jedna! Nebude tato událost mít zásadní vliv na stavbu vesmíru? Přeci jenom, někdy stačí málo, aby se stalo něco velkého. Předmět ve vakuu se začne pohybovat po dodání jakékoliv síly, a v pohybu nikdy neskončí. Nyní se může stát něco podobného.

Dovolte abych se představil. Říkám si Some1. Jsem jen jedním z mnoha studentů jednoho gymnázia. V tomto ústavu se učím tomu, co po mě osoby mně nadřazené chtějí. Tento ústav je střediskem mého společenského života, střediskem některých mých zájmů, ale jinak je to zcela obyčejná škola se spíše podprůměrně kvalitním profesorským sborem a podprůměrným vybavením. Je to škola, která totiž nemá peníze. O co se zajímám? O programování, matematiku, jazyky a literaturu, poezii. Rád jezdím na kole, nebo běhám, nebo jen chodím, a prohlížím si krajinu, nejlépe podzimní. Krajina mi poskytuje možnost k přemýšlení, k odpočinku a k inspiraci. Inspiruje mě krásné i ošklivé.

Proč jsem založil tento blog a co zde hodlám publikovat? Chtěl bych trochu zachytit otisk své osobnosti, aby se vše jen tak nerozplynulo v propasti minulosti. Chtěl bych zveřejňovat svá díla. Budu zde publikovat články, reakce, básně, povídky, názory, programy...vše bude záležet hlavně na tom, co mě zrovna napadne. Protože zde nejsem redaktor, ale blogař. :)
 
vložil: Some1
Permalink ¤ Obecné ¤


0 Komentáře: