Souxie

09.Květen 2007

Postelová mrskačka

Sex je to nejpřirozenější a zároveň nejosobnější, co děláme. Ať už veřejně, či tajně v soukromí. A stále se snažíme vymyslet něco nového, čím bychom ho zlepšili a okořenili. Mezi takové zpestření mimo jiné patří, jak už něžné mazlení při svíčkách, tak pořádný postelový výprask, který je pro mnohé kolikrát i více než vzrušující. 

V sexu je dovoleno vše

Pokud je pravda, když se říká, že v lásce a v sexu je dovoleno všechno, tak proč bychom nemohli zkusit experimentovat? Pro různé sexuální variace byli vždy otevřenější a vstřícnější muži, ale v poslední době se jim ženy začínají vyrovnávat. Není ojedinělý případ, že na první pohled tichá zakřiknutá dívka je v posteli divoká dračice, která mluví sprostě. Důvodem je možná narůstající emancipace žen. Každopádně se stále zvětšuje počet těch, obzvláště u mladé generace, které se za své představy a přání nestydí, umí je nejen pojmenovat, ale i uskutečnit.   

Hříšné myšlenky

Průzkumem se zjistilo, že každého druhého napadají myšlenky na násilí při sexu, dobrou polovinu tato představa vzrušuje a desetina z nás ji i pravidelně praktikuje. Jenže, jak si o to říci, aniž bychom naši drahou polovičku vyděsili?! Když už si netroufáme mluvit na rovinu, stálo by za to zkusit přejít rovnou k činu, při sexuálních hrátkách plesknout miláčka po zadečku a čekat na reakci. Horší je, když se naší polovičce sexuální experimenty s nádechem násilí nezamlouvají. Důležité je pamatovat si jedno: nikoho bychom do ničeho neměli nutit. A stejně tak vzrušující je, když to, co se nedá uskutečnit, si přehrajeme v oblasti fantazie, jak při milování, tak při auto-erotice.

Sado maso

Násilí v sexu však nemusí vždy znamenat přímo modrá jelita na zadnici, či do krve rozedřené ruce od pout, ale i něžné pleskání po holém zadečku, či ruce svázané hedvábným šátkem. Podle sexuoložky Hanky Fifkové je sado-maso sexuální aktivita, kdy jeden z partnerů má potřebu mít nad tím druhým nadvládu a moc. Ten druhý pak touží být mu vydán na milost a nemilost a chce, aby si s ním partner dělal, co se mu zlíbí. Nejde tedy v první řadě o působení bolesti, jak se většinou mylně soudí, a s trochou rozdováděné fantazie je to příjemné okořenění sexuálního vztahu.

 

Autor: Ivana Hunkařová

Zdroj: www.zena.cz

Autor: Souxie v 18:47 |



Komentáře (0):

« Domů | Přidej komentář