12.Červenec 2009
Tak a co dál za tu dobu co sem tu nepsal se toho tolik změnilo, už nebydlim u tety ale u taty a to je kurva jiny kafe, když je ožrale tak je otravné a chová se tak na 6-7let jako to jeho věčny :Mam malinké dotaz. Mě doháni k šilenstvi kdyby se zeptal 1-2za den ale von tak 100x za hodinu!!!
Dycky mě z něho boli hlava, ale zas když je střizbé tak je v pohodě a dá se s nim krásně vyjit(někdy) ,furt má nějaky blby pindy.
No a ted z jinyho soudku včera kalba u čmeláka to bylo něco škoda jen že je zničená ta houpačka, toho chlastu co se vypilo a kolik se tam teho vyhulilo. To bylo něco jen ja jsem nějakej nemocne tak sem ani nechlastal,je to zvláštni bavit pozorovánim podnapiléch kamarádu.
Ale dnes sem si to vynahradil. Hned kolem 10 ráno došel Pepik s flaško vodky tak sme se do teho pustily a ja po 3 štamprdly odpadl jak maly mimino, ještě že se stavil čmelda a Rybizek sme šly na koupaliště na kios,Taky zbytečná cesta ale zas sem to rozchodil. Na kiosu sem si dal kofolu a šel dom spat.
V pátek sem dostal jen tak od taty 500- a hned bylo na cele vykend o zábavu postarany škoda jen že Paloň je v piči a le co už že......se mějte všeci fajne!páá
Vložil: TODDY120 ¤