LÍBÁNKY V NORSKU

autor: TaDoSeK | 20.Červenec 2008
Vítám vás vážení a milý .Chci se s vámi podělit o zážitky,které jsme měli s láskou na líbánkách v norsku...
Celé lííííbánky trvali od 11.7. do 19.7.08nevím od čeho se to jmenuje líbánky,ale sám bych to nazval spíš milovánky,protože to je na tomto typu dovolené to nejpřednější..tedy oba doufáme,že firma DUREX nezklamala a mi nebudeme mít na krku další přírustekPejsek zatím stačí viď  láskohihi.
Celý líbánkový týden proběhl krááásně a nezapomenutelněS láskou jsme každé ráno i večer kráčeli po cestičkách norských a vyhlíželi jsme atmosféry tamní komunityJsou tam velice hubení lidé(to maj z toho,že žerou jenom ryby ),je tam děsná zima,nedá se tam ani koupat-takže za koupáním a sluníčkem sem nejezděte.Jinak příroda je naprosto náááádherná,úúúžasná a geniááální .Zvířata tu taky moc nejsou,krom malejch ptáčkůa to mi Linduš řekla,že prej ho mám většího než jsou oni samiTo mě potěšila hihiTakže Míši by se to tady nelíbilo,kdyby ti ptáci byli aspoň velcí,takový ona ráda viď ségra.
No ale jsme rádi,že jsme zase spolu sami doma s naším Efronkem Takže...Efronku..ňuf ňuf...Lindí Miluju tě... A váááám ostatním..paaaaaaaaaaaaaaaa