21.Prosinec 2008
So this is Christmas
And what have you done
Another year over
And a new one just begun
And so this is Christmas
I hope you have fun
The near and the dear one
The old and the young

Tak, jsou tady Vánoce
A co jsi udělal
Další rok je pryč
A nový právě začíná
Tak, jsou tady Vánoce
Doufám, že se bavíš
Můj blízký a drahý
Starý i mladý
Myslím že tím je řečeno vše.

Aleabych se nenudila a trochu to tady zase zaktualizovala, napíšu semmalinko řádků, pro ty, kteří to tady už nemohou vydržet, na kterédoléhá Vánoční zmatek, místo klidu, hodně stresu místo pohody a žádnýčas na přátelé,kteří to potřebují...

Když nad tím tak nějak přemýšlím,chtěla bych mít rodinu bez nervů, protože už teď když to jen píšu, pláču, protože mě to nějak nejde.Vánoce nemám moc v oblibě,né protože musím být s rodinou a je to "vopruz" spíše naopak.U nás doma je strašný zmatek o adventu.Samé hádky, nic není na svém místě, a ta pohoda a klid co má být, se jako kouzlem vytratila.Našemaminka je na toto expert.Jako obvykle, i letos se zřekla, že žádný shon před svátkama nebude trpět a tak už dělala Vánoční úklid kolemkonce listopadu.Samozřejmě jsem se musela hojně účastnit i přes to, žejsem byla maximálně proti.Maminkamínila,že když už udělá takový gruntovní úklid v listopadu,poslednísobotupřed Štědrým dnem, se udělá normální úklid a bude hotovo.
Jenže opak byl pravdou..Máme doma malého Jirku, který je opravdu pracovitý co se týká bordelu a tak neuběhly ani dva týdny a binec byl všude kam se podívalo , ve skříních taktéž a v šuplíkách už ani nemluvim.

Když přišlo na lámání chleba, Tak to všechno vypuklo a naše maminka o5 nic nestíhala, všichni dělali všechno špatně, obvzlášť, ten který dělal nejvíce takže to zase u nás vypadalo jako na veřejných záchodcích, kde se hádají dvě tlusté baby, která půjde dřív vykonat potřebu..No a teď je to u nás ještě horší.Všechno je nahaté , vyslečené, okna nemají záclony, gauč potah, a koberce se suší na zábradlí schodiště. a nic není na svém místě.a to počkejte zítra.Zítra bude pondělí, a naše máma je doma tak bude vyvádět co ještě není, co se všechno musí a co všechno by se mohlo.
No a vy, jako správní a poslušní, se vrhente do těch všech úkolů s plnou vervou, protože přece jen máma je pro Vás to nejdůležitější ikdžy to tak nevypadá.
A když si myslíte, že je to už všechno OK a že jse odvedli výbornou práci, prostě je to dokonalé,takpříjdemaminka, ta osůbka pro kterou jste to všechno udělai sláskou adobroudušiškou, a Máma kterou tolik milujuete příjde a řekne:tos topěkněodbyla ... .. je mi z toho zase do pláče.Protože u nás to tak bohužel je..

Nejlepší je však Štědrý den.Absolutně mě dojímá, když vydím ve všech těch filměch a tak jak v Americe  jsou na sebe tolik hodní  a TIŠE si vypráví historky z minulého roku, a všechno je tak pokorné ale hlavně upřímné.U nás je to zase všechno naruby.
U nás se ještě na štědrý den zametá , uklízí , vysává .. a až odpoledne příjde ta pravá oslava... to ještě musím vytáhnou žehlící prkno  a vyžehlit ubrus na Večeři.Vytáhnou leštěnku na skleničky a nachystat stůl.Máma pak přesolí ryby , tak že se to nedá jíst, rozbrečí se při večeři a pak to jsou krásné Vánoce.


No... a já Vám přeji o něco lepší a příjemnější Vánoce než u násdoma,protože jak jste si mohli udělat obrázek, není to nic hezkéhoikdyž byto měl být ten nejkrásnější den v roce.Proto Vánoce plnéLÁSKY,POKOJE,KLIDU A SPOLEČNÝCH ZÁŽITŮ SE SVÝMI NEJBLIŽŠÍMI

Vám přeje THeA ..


And so this is Christmas
I hope you have fun
The near and the dear one
The old and the young



 
Autor: TeRuLiNkAzEsUdIC v 21:57 |


Komentáře (0):