25.Září 2008
Jsem strašně ukecaná a tak píšu asi po půl roce kdy jsem se zase dostala tady k tomu blogu.
xD.

Mezi tím, kdy jsem tady a píšu jsem už ve druhém ročníku přírodovědného lycea na zemedělce.Hih

Mezitím než jsem nastoupila na druhý ročník přírodovědného lyceanazemedělce a než jsem se opět začala učit takové ty nesmysly co nikdyvživotě neužiju a nebudu potřebovat, jsem poznala řasu newlidí,vyměnila jsem řadu kluků, a opět jsem se řádně spálila neříkajíc,žejsem se řádně poučila a řádně jsem si zapamatovala, že opravdujenejlepší být sama.(Což tady uvádím jen proto, kdyby se někdo ptaljakna tom jsem xD )

No a další věc je ta, že absolutně tomunerozumím, proč my ženynemůžeme být bez chlapa a oni, teda ti chlapi,nemůžou být bez ženskýchxD.

O prázdninách jsme měli řadů kydů, hlodů, ůrazů, a nezapomenutelnýé akce.
Nežjsem odcházela ze školy (1.L) myslela jsem si že jsem strašněchytrá aabsolutně mě nic nemůže o prázdninách překvapit.Jenže jsem semýlila ato docela hodně.

Chlast je největší nepřítel šedých mozkovýchzávitů, poněvač jakmilejsem nastoupila do školy hned 1 září (což bylonesmírně kruté) bylajsem strašně hloupá a to bez legrace.Nezáleží natom jsem se konečněpoblinkala z chlastu, i přesto že už jsem mělanesmírně akcí za sebou,a nezáleží na tom že jsem byla nesčetněkrátodvážena do postele anižbych o tom věděla, záleží na tom že teď veškole musím přemýšlet a tose OPRAVDU ALE OPRAVDU NECHCE ( hih komu takyjo, že ? )

no a tak píšu protože i když tohle někomu řeknu tak mě všichni vyfuckují, protože se musí zrovna učit xD







Vlastně PARADOX

 
Autor: TeRuLiNkAzEsUdIC v 17:47 |


Komentáře (0):