Tak vítejte na stránkách šílené královny Muchomůrky, né žertuji ale užijte si to tu:)
16.Březen 2008
Celý minulý týden... | Já a můj průběh bytí v čase
Minulý týden byl docela pohodový. V pondělí jsem vzala bazar ihned útokem. Předtím jsem byla samozřejmě ve škole, nic zvláštního, lineární algebra a fyzikální chemie, prostě všechno, co zbožňuji a všechno, co naplňuje mou mysl pozitivní energií(podotýkám, nejde o ironii, jsem prostě divná a přívodní vědy mám mooooc ráda). Odcházela jsem ze školy ve velmi dobré náladě a těšila, že si domů odnesu Leninovu bystu. Jenže, ouha... majitel bazaru je sběratel a dotyčné předměty jsou tam jen na výstávku... chtělo se mi plakat, Lenin nebude na mém nočním stolku... Adam se jen zlomyslně usmíval, velmi ho těšilo, že Lenin je neprodejný, ale asi se mu mě zželelo a koupil mi tři velké plakáty Vladímíra Iljiče. Jeden jsem taťkovi věnovala do práce,byli jsme za ním na návštěvě na noční šichtě, z dárku moc nejásal, nicméně Lenin tam visí:D
V úterý nic moc, den začína tělocvikem a končí němčinou, tfuj! Mezitím jsou ještě Etické otázky moderní vědy... prostě kumulace hrůzy...Německý jazyk je rozhodně hezčí než jazyk anglický, ale já jsem prostě na jazyky maximální antitalent. Poslední dvě přednášky (němčinu a etiku) jsem trošku vynechala, tak nemusím být všude, že???Aspoň že máme mezitím Nauku o materiálu, jinak bych asi v úterý nechodila do školy... Poslední dvě přednášky (němčinu a etiku) jsem teda trošku vynechala, tak nemusím být všude, že???Pak jsem si skákla do knihovny, vyšla knížka od Stanislawa Lema : Marťan, a kde jsou Marťani , ufoni roboti nebo vesmír, tam jsem i já. Doufám, že narazím i na Planetu Eden, rezervace by byla, ale knížka nikde... Večer jsme si zašli na biliard a na kafčo, takže den skončil příjemně...
Středa... Ta je úplně pohodová. Máme jen velké cviko z matematiky, takže krátká školní doba a příjemná učební látka...tak to mám nejradši. Potom jsem se vydala nejkratší cestou k domovu. S Adámkem jsme pak dlouhé dvě hodiny biliard a procházeli se kolem řeky a probírali arachnologii(oba jsme blázni do sklípkanů a jiných zvířat, které mají  8 a víc noh:)).
Ve čtvrtek máme od osmi do dvou odpoledne fyziku. Fyziku miluju, ale takovou dobu začne lézt na mozek každýmu... Ale dobry, zrovna jsme brali práci a energii. Zajímavé... Vzrušující. Jinak večer ve znamení četby a odpočinku.
V pátek máme volno, tak jsem dlouho spala, pak jsem se šla projít, utekl mi sklípkan(Bellatrix), ale dobrý, byla úspěšně lapena. Jinak večer billiard, karaoke, ale v jiné hospodě, větší lepší. Byla sranda veselo.
autor TekkinaT | 22:00 | komentáře (0)