I slzy se dokáží smát, i úsměv se naučí brečet...
Publikováno: 10.Září 2008
v 21:08



Autor: TerezaD

komentáře (1)
Drby...
Jestli máte o zábavu nouzi, přijeďte se podívat do Řevnic...Tolik drbů co je, spekulace o tom, zda jsou, či nejsou určití lidé spolu, se divím že na to ještě nejsou sázky...
Tady je vidět, co lidi udělají pro tu senzaci vědět...Neříkám, že zrovna já jsem úpa skvělá a držím hubu, ale nějaký meze asi jsou ne!
Oki, teď co škola...ta pořád stojí mno...včera jsme se byly juknout na dětské oddělení, tedy do dětského centra do Krče, kam budeme chodit na praxi, v pondělí jsme byly na interně ve vinohradský nemocnici a dneska na karláku na chirurgii...Asi to bude celkem náročný, ale doufám že to zvládneme, ve třídě nás zůstalo už jen 22...tak doufám, že už to dojdeme, zvládli to jiní, tak proč ne my?
Změnili nám čtvrteční rozvrh, takže zítra budeme mít až do pěti, což se mi teda vůbec ale vůbec nelíbí, protože jsem se chtěla podívat po dárku pro Marušku k svátku, který má v pátek...njn asi to budu muset nechat až na ten pátekJe mi nějak smutno z toho všecho kolem...


,,Často upadáme do omylu, když si myslíme, že to, co nám druhý říká si skutečně myslí..."


Medvídek Pú s přáteli...to je důkaz přátelství...

Tak já končím papa

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Tvoje Majuška :-+ 11.09.2008 18:24:26

Dokud na téhle planetě budou žít lidé jako TYVÍŠKDO, drby tu budou s nimi... Hlavně se s tím nějak extra nezatěžuj, neřeš to, nemá to cenu a hlavně jim NEVĚŘ!!!