I slzy se dokáží smát, i úsměv se naučí brečet...
Publikováno: 21.Srpen 2008
v 21:25



Autor: TerezaD

komentáře (0)
Konec prázdnin (skoro)
Začátkem pondělí tu máme poslední týden prázdnin!Joj!!
To to ale uteklo, že???
Začnu písat co se děje kolem mě, rodina je u známých, takže zase jsem sama doma a tak nějak se trochu bojím, no kdo mě zná ví, jak jsem statečná
Byla jsem teď na víkend pryč - v Úštěku, děsně tam v jednu chvíli lilo, ale jinak to byla Žůžovní to vám teda povím!
Naše Sušenka (číča-má dalších 150 jmen, ale to necháme na jindy) je zase březí...Takže čekám na mimča, který pochybuju, že vrhne u nás, protože jednou už čekala a vrhla pryč.Když už jsem našla místo, kde je měla, tak už tam kotěcí mimča nebyla, takže si je buď přenesla, nebo si je někdo odnesl.Sušenka je celkem malá, takže se do ní vejdou tak dvě, maximálně tři počítám...Jedno bych od ní chtělaa další bych někam rozdala.
No uvidím, třeba to její hnízdečko nenajdu.
Zítra jdu ke kadeřnici, aby mi už s těma vláskama něco provedla, už je to vážně děsný...Mno a hned zítra večer jdu s Májou ven, jej nebyly jsme venku...už si ani nepamatuju kdy naposledy, ale těším se!!!
No a v sobotu mám srázek s Jitkulkou, teda ještě to nemáme pořádně dořešený, ale doufám, že to vyjde, abysme mohly probírat ,,mezi prsty", ,,má dokonalou pleť"...však mi víme, viď!
No a zítra naposledy v tomhle týdnu do práce, pak už dokopu ten další týden a hurá na víkend pryč...mno a až se vrátím tak hurá do školy!!!!!
Teď jdu spát, vím je brzo, ale v šest vstávám, abych mohla vypravit babičky do světa!
Papa

Komentáře

« Domů | Přidej komentář