25.Leden 2008

Vážení přátelé,

tímto bych Vás ráda upozornila na jednu velmu důležitou věc.

Blíží se tzv. vítězný únor a komunisté budou při této příležitosti opět vylézat ze svých děr a hlásat, jak je komunismus dobrý.

Na stránkách Magistrátu hl. města Prahy jsem se dočetla, že na 23.2. 2008 chystá Komunistický svaz mládeže (KSM) akci na Staroměstském náměstí. Tato akce byla pojmenována jako demonstrace proti politice současné vlády, za socialismus.

KSM byl zrušen v roce 2006. Nechápu tedy, jak je možné, že může pořádat shromáždění.

Prosím Vás tedy o pomoc. Své názory, ať jsou jakékoli, mi zasílejte na teriii@seznam.cz !!!

Předem děkuji.

Vložil: Teriiq ¤


Komentáře (7):
  • 03.02.2008 21:34:40, Teriiq

    Jo,naučila.Ale nikdo mě nikdy neučil něco jako Marxismus-leninismus.A i kdyby,mám svou hlavu a své názory.Já se nenechám ničím a nikým ovlivnit.Sice zatim jen na střední škole,ale naučila.A co to má společného s tim,o čem tu píšu?? Zatim jsem nic neukázala?Bez pomoci lidí toho asi moc neukážu.Člověk na to sám nestačí. Podle mě jsi jeden z těch lidí, kvůli kterým tu komunisti jsou. Nic neděláš a jen sedíš doma.Spokojenej sám se sebou.Nic neřeší jen kouká. Ty jsi nejspíš jeden z těch,kdo si nechá vše líbit. Ano,svět není jen černobílý,je bohužel i rudý.Je mi teprve 20, a tak jistě (i když to vypadá,že spíš ne) pochopíš,že jsem toho ještě mnoho dokázat nemohla. A nedělám se obhájcem nikoho.To sis přečetl kde? A těch tvých 18% lidí je také jen tvoje fantazie. Zdá se,že jsi úplně mimo.

  • 01.02.2008 20:11:35, Anton

    Je zbytecne diskutovat - promin - vlastne to neni diskuse, jen jsem neco pridal. Znovu zduraznim, ze 18% naroda, jehoz se delas obhajcem ma naprosto jiny nahled.Ne nehrozi nebezpeci znarodneni a verim, ze i Ty vis ze to tak je. Krome zruseni komunistu jsi neukazala zadnou jinou cestu, kterou se ubirat. Jestlize Tvrdis, ze tato vlada je vladou socialni tak je to hodne zvlastni. Nezbyva mi nez doufat - no doufat - treba nekoho z tech co ten meeting poradaji napadne zavolat k mikrofonu nekoho hlasite protestujiciho :-)Jeste jen jedna poznamka - studovala jsi a neco se naucila - jsi si jista, ze zadny z tech kdo Ti neco predal nebyl v KSC ? Zkus si predstavit, ze svet je barevny a neni cernobily :-)

  • 28.01.2008 08:48:44, Teriiq

    podívej se na http://www.ksm.cz a rekni mi,jestli se ti to libí,nebo ne?Co bych chtěla změnit? Spíš bych to řekla takhle: Co bych chtěla zrušit. Odpoveď zní: Komunisty. A to i ty mladé,protože v těch je větší nebezpečí.Navádějí k revoluci,a že po ní dojde ke znárodnění. To mi na tom vadí,to chci změnit.Když je tu zakázáno neonacistické hnutí,proč ne KSM? To je trošku divný,ne?

  • 28.01.2008 07:39:40, Teriiq

    Ale vždyť tam hodlám jít zjistit,o co jim jde.Co hodlám dělat?Hodlám dávat lidem hlasitě najevo,že s komunismem nesouhlasím.A ráda bych našla lidi s podobným názorem.Dokud budeme všichni potichu,pak se nic dít nebude.
    A jak jsem řekla. Naše vláda dělá chyby,ale udělala i dobré věci (soc.systém a fin reformy).

  • 25.01.2008 13:51:15, Anton

    Promin,
    ale Tve vyjadreni o vlade "ano i ne" a diskusi o ni? Mozna, ze nevis spise - tedy domnenka? Ja se nedomnivam (take domnenka), ze je co k diskutovani. Ta vlada vladne jako CELEK a dle meho neni mezi tim zadny kompromis. To ze je oprena o dva zvlastni pany Ti nevadi? Dale uvadis: "Plánovaná akce KSM bude podle mého názoru jen agitka". Nic víc a nic míň" Tak o co tedy jde? Pripomenu Cerne barony ....a jestlipak vite soudruhu majore kdo jsou ti nelepsi znalci Marxismu-Leninismu? To jsou prave ti soudruzi farari... Tak proc tam nejdes zjistit o co jde? Take si neuvedla co minis vylepsit - jen zabranit te agitce? A dal? :-)

  • 25.01.2008 09:50:08, Teriiq

    Anton: Ano,mas pravdu,pomohli mu komunisté.A to je to,co mě tu štve. Že se na ně musíme pořád obracet, že ovlivňují stále náš život. Pravda,nejsou zalezlí v dírách,to byla jen narážka na nebezpečí jejich existence. A jestli se mi líbí tato vláda? Ano i ne. Jak v čem. To je zas na jinou diskuzi. Plánovaná akce KSM bude podle mého názoru jen agitka. Nic víc a nic míň.

  • 25.01.2008 09:41:32, Anton

    Ahoj
    na tom,ze vítězný únor byl pucem nic nikdo nezmeni.Ze byl katastrofou to taky ne. Souhasim s Tebou neco ucinit proti takovymto podnikum. Chci jen rici,ze se nedomnivam,ze Komuniste jsou zalezli v dirach-mylis se.Je to strana nadale silna a dobre organisovana, se kterou at se chce nebo ne je nutno pocitat-nynejsi pan president byl diky teto strane zvolen - zapomnela jsi? To ze jdou protestovat proti politice teto vlady? Libi se Ti tato vlada? Ne, nejsem pro navrat onoho radoby socialismu. Nejsem pro to, aby viny byly promlceny. Ptam se jen, ze krome toho, ze se snazis zabranit teto demonstraci udelas dale Ty.